יצאתי פארש..

יצאתי פארש..

אני יוצא כבר שבועיים עם מישהי ממש מדליקה.. קולית כזו.. מבינה בהרבה דברים.. לא יודע איך הגענו לזה אבל ישבנו באיזה בר ורציתי להראות לה שאני מבין ביין (ואני ממש לא) וברור שיצאתי מזה פארש.. איכשהו יצאתי מזה, אבל עכשיו אני חייב להוכיח לה, כשהיא תבוא אלי שאני איש של יינות איכותיים.. יש למישהו המלצה ליין אדום משובח ורומנטי (אין מצב שאני מתפדח פעמיים.. פשוט אין!) תודה

ע ו פ ר ה

New member
לי יש עיצה אחרת

תגיד לה: סליחה, מעדתי. אני לא מבין ביין. אני מבין בדברים אחרים. ויצאת גדול. גם כך וגם כך יצאת פארש. (המילים הן שלך לא שלי). לשקר אין רגליים וכשנכנס יין יוצא סוד. נראה לי סיכון מיותר. באהבה רבה עופרה

אבל עדיין..

מישהו פה אולי מבין ביין במקרה? בכל זאת אולי המלצה לבקבוק יין אדום וטוב, כי לא אכפת לי לשפר את החלק הזה באישיותי.. זה לא דבר רע להבין ביין..

moran008

New member
יש יין רימונים

שכחתי את שמו, הוא היחידי אם אני לא טועה שעשוי מרימונים ולא מענבים והוא מעולללללללה

תהיה מי שאתה.........

כשמחפשים דרכים להרשים בחורה מגיעים למבוי סתום ואי נעימות. תהיה מי שאתה וזהו, כך היא צריכה לקבל אותך.

היא מבינה ביין?

אם כן, אכלת אותה - אם היא לא תעלה עליך בפעם הזאת אז בפעם הבאה. אם לא, תשקיע קצת ביין יקר ואל תוריד את תווית המחיר. (ובסוד אגלה לך - המחשבה הזאת שיש איזה שהוא גוף ידע שמי שמבין ביין אמור לשלוט בו הוא שטות ממדרגה ראשונה)

למעלה