light*
C Charmed Gal New member 12/12/03 #20 אמר הילד...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif שאתמול אמר לי שהוא חושב להתחיל להוריד את באפי מההתחלה. חכה חכה, אתה חושב שחזרת ל"אור" שלך, אבל אתה עוד תחזור לרצות את באפי. זה חזק ממך. פשוט חשוב על אניה.
אמר הילד...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif שאתמול אמר לי שהוא חושב להתחיל להוריד את באפי מההתחלה. חכה חכה, אתה חושב שחזרת ל"אור" שלך, אבל אתה עוד תחזור לרצות את באפי. זה חזק ממך. פשוט חשוב על אניה.
S SaberTooth New member 12/12/03 #21 לא נכוןןןןן../images/Emo70.gif זה שקר גמור../images/Emo70.gif זה, זה, זה חבר שלי שאמר לי באייסיקיו שהוא התחיל לראות באפי מההתחלה (בפעם השביעית... ווירדו...) והוא כזה חולק איתי חוויות מ-101+102, אבל זה היה משהו רגעי וזה חלף מיד שקרן זה לא מה שאמרתי אני תמיד אהיה נאמן לאלוהים האמיתית...
לא נכוןןןןן../images/Emo70.gif זה שקר גמור../images/Emo70.gif זה, זה, זה חבר שלי שאמר לי באייסיקיו שהוא התחיל לראות באפי מההתחלה (בפעם השביעית... ווירדו...) והוא כזה חולק איתי חוויות מ-101+102, אבל זה היה משהו רגעי וזה חלף מיד שקרן זה לא מה שאמרתי אני תמיד אהיה נאמן לאלוהים האמיתית...
P PopPy New member 12/12/03 #26 גאד דאם איתך, אני בקושי זוכרת מי זה ג'וס! (טוב, אני יודעת ששם המשפחה הוא ווידן, שם חיבה אלוהים, היוצר של באפי.. יאדה יאדה.. אבל זה לא הופך אותי לבאפי-פריקית!)
גאד דאם איתך, אני בקושי זוכרת מי זה ג'וס! (טוב, אני יודעת ששם המשפחה הוא ווידן, שם חיבה אלוהים, היוצר של באפי.. יאדה יאדה.. אבל זה לא הופך אותי לבאפי-פריקית!)