יצאתי מהארון....

יצאתי מהארון....

אז הפסקתי קונצרטה בעבודה, מבחירה! אז נכון אני לא מרוכזת והתפקוד שלי על הפנים בעבודה ואני עצבנית לעיתים קרובות.
אבל לפחות- אני לא עם הכאב ראש והסחרחורות וההרגשת דאון שהקונצרטה עושה לי, לא יכולתי יותר לסבול את זה!
אז ביום רביעי הייתה לי שיחה עם הבוסית שלי שהיא יזמה- שיחה של "תום מה קורה איתך בזמן האחרון?! משהו עובר עלייך..." אז סיפרתי לה הכל.
סיפרתי לה שיש לי בעיות קשב וריכוז,סיפרתי לה שהפסקתי עם הקונצרטה ככה פתאום בלי הדרגה ושאני באה לעבודה בלי שאני מרוכזת וממוקדת ובגלל זה,זה נראה כאילו אין לי חשק לעבוד.
סיפרתי לה הכל-סיפרתי לה שאני לא יכולה יותר עם הקונצרטה כי זה עושה לי רע. וסיפרתי לה שאני מתחילה קנטורה מצמחי מרפא שאמורה להיות תחליף לקונצרטה ולציפרלקס. היא כל כך שמחה שבאתי ואמרתי לה הכל, כי יש פעמים שהיא והצוות עצבניות עלי ולא מבינות מאיפה זה נובע ולפחות עכשיו הן יודעות שאני לא עושה את זה בכוונה,כי פשוט יש לי בעיה. היא אמרה שעכשיו הכל יהיה אחרת כי אני מודעת והן יודעות.
צמצמו לי את המשרה, אני אתחיל בתחילת פברואר את התהליך שאני צריכה לעבור לקראת הטבעי... ובינתיים אני אשרוד את הימים בעבודה בלי הקונצרטה,בטוח יהיה לי יותר קל שאני הולכת לעבוד פחות ושהצוות והבוסית יודעות שאני פשוט עם הפרעת קשב וריכוז שכרגע בלי טיפול.

כיף לדעת שנפלתי על מקום עבודה שמבינים אותך,ואני הכי מאושרת בעולם! ואני אעבור את התקופה הזאת...
 

אבישי ק

New member
אני מאחל לך בהצלחה


אני מקווה שזה באמת ישפר לך את איכות החיים
אם הקונצרטה לא שיפרה עד עכשיו אז אולי כדי באמת בלי
 

אבישי ק

New member
הגעתי למסקנה שהקונצרטה טובה במצבים מסוימים

אם העבודה היא דינמית ומאפשרת תזוזה כל הזמן אז אולי צריך שיטות אחרות
בימים שאני לא נוטל קונצרטה אני מתנהל אחרת בצורה שיותר מתאימה להפרעה
לדוגמא
לא לוקח משימות שדורשות ריכוז ארוך
לא עושה דברים שדורשים לשבת על כיסא, עדיף רוב הזמן בתזוזה
משתדל ליצור כל הזמן עניין כדי להעלות את רמת הריכוז
 
למעלה