יצאתי מהארון

אם כך, מה הבעיה? הסבתא בתה- 73 תחייך

מרוב נחת, אם תביא לה בן זוג עם טבעת נישואין (מקנדה?) על אצבעו, ושניכם תחבקו ילד או שניים או שלושה. תהיה מסודר! גם אחרי לכתם בדרך כל אנוש בשיבה טובה.
אבל כדי להביא הביתה בן זוג, אתה חייב לצאת מהארון, לא כן?
הבעיה המשנית ,אכן משנית היא. ואותה ניתן באמת לפתור על ידי חינוך הדרגתי.
היציאה מהארון כשלעצמה - אני מסכים איתך מאה אחוז, שהיא אינה פתרון קסם, אבל היא צעד הכרחי כדי להגיע לפתרון הניכסף.

אתה בעצמך יודע שזה לא כזה פשוט

ואוטופי...

אני תמיד תוהה איך זה שאתה ובן זוגך מעולם לא הבאתם ילדים...

בשנות השבעים היה קשה לזוג גברים להביא ילדים

לעולם, ובן זוגי בכלל אנגלוסקסי שחושב שלא כל אחד חייב להביא ילדים לעולם. כך שהשנים נקפו, ואנחנו ללא ילדים. ואגב, יש לזה כמה ייתרונות.

ושוב אומר, אתה מעלה נושא אחר שאינו קשור כלל

מדובר על איכות חייו של היוצא מהארון בשנים הבאות לאחר היציאה שאינה קשורה כלל לתגובת ההורה. יורד כל הכובד משקל של הארוניות על כל המשתמע מכך.

עצם היציאה היא הכרזת עצמאות, התנתקות, חשיבה וניהול עצמאי של החיים וכו'. כל אלה מובילים לחיים בריאים וטובים יותר.

אז תשאר בארון

אופפס... כבר יצאת.

טוב, נתראה עוד חמש שנים.

לדעתי גם אתה שגורס אחרת, טוב לך היום הרבה יותר, על אף הזמן הקצר. אתה לא מסתתר, לא מפחד שיגלו איזה סוד ענק וכו'.

באמת שעייפתי ובאמת שלא השתכנעתי ובאמת שאני מתכוון להמשיך להבטיח כי את זה בדיוק אומרים המחקרים והנסיון האישי שלי.

לא אגיב יותר.

ספר יקר

New member
תגובה לא בוגרת. איפה ההתייחסות לגופם של

דברים??

אמרתי שלי באופן אישי היציאה מהארון לא שיפרה את החיים, וברור לי שאני לא האדם היחיד בעולם. אדרבה, גם חול פירמידות העיד שכך הדבר לגביו.
כמו כן, כאמור, יש הומואים שהיציאה מהארון רק גרמה להדרדרות במצבם הנפשי (בין השאר, בעקבות תגובות הסביבה).

אז ההבטחה שלך לאנשים שאם יצאו מהארון - הכל יהיה טוב יותר, אינה אלא הבטחת שווא.

אמרתי שאני לא מקבל את דבריך, מה לא ברור?

ומכיון שכאן אין אפשרות לברר לעומק את הנושא, אני בספק אם גם במצב שלך איכות החיים לא השתנתה לאור העובדה שאין צורך לשקר וכו' דברים חשובים במעלה שמורידים רבות מהמתחים הנפשיים.

בסופו של יום יש את המחקרים והם אומרים בדיוק את מה שאני אומר.

ספר יקר

New member
המחקרים לא אומרים בדיוק את מה שאתה אומר.

אולי היית רוצה לראות במחקרים את מה שאתה אומר. אך לא כל המצב.
המחקרים אומרים שבכלליות נראה כי מי שיוצא מהארון חווה שיפור מבחינה נפשית. המחקרים |הדגש
סדגש| טוענים שכ-ל מי שיוצא מהארון, חייו נהיים מעתה והלאה קלים יותר.

כבר אמרתי לך, דבר שבוודאי ידוע לך, שיש אנשים שהיציאה מהארון לא רק שלא תרמה להם, אלא רק הרעה להם, עקב תגובות הסביבה. אז אך אתה יכול לומר למישהו בנחרצות, שעם היציאה מהארון חייו יהיו קלים יותר?? איך אתה יכול להבטיח פה בפורום שוב ושוב, שלצאת מהארון בוודאי יקל על האדם?? יש כ"כ הרבה גורמים שאתה לא מודע להם בחיים של אותם אנשים!

אני מבטיח לכל מי שיצא מהארון בריאות נפשית

בכפוף לתנאים של עצמאות, עבודה ואי מגורים ותלות כספית בהורים.

אלה הן העובדות בשטח. עוד לא נתקלתי בהומו אחד שכזה שרצה לחזור לארון.

ספר יקר

New member
גם אז זו הבטחת שווא, כמובן. מעבר

להומוסקסואליות, יש המון גורמים נוספים שבכוחם להשפיע, לטוב או לרע, על בריאותו הנפשית של האדם.

מעבר לזה, אתה נוטה להבטיח ״חיים קלים יותר״ / ״טובים יותר״ לגולשים בפורום, אשר כן זקוקים לתמיכת הוריהם, כך שההבטחה שלך לא רלוונטית לפי הסטנדרטים שלך. כדאי לשים לב.

טוב, כיון שזאת תגובתי האחרונה בהחלט לשרשור

הבטחתי, מבטיח ואבטיח.

אתה טעית, טועה ומטעה.

שיהיה לך סוף שבוע נפלא.

ספר יקר

New member
מקובל לחלוטין. אתה תמשיך להבטיח, ואני אמשיך

להסב את תשומת לב הגולשים מדוע כדאי להתייחס בערבון מוגבל להבטחותיך.

תודה, גם לך.

Nחמן

New member
אתה יודע מעט אידיש?

אם לא, בקש מפורטי תרגום לפתגם הבא:

צו זאגען און ליב האבעם קאסט ניט קיינע געלט!

פורטי, בבקשה! שיעור קטן באידיש...

Nחמן

New member
ובתרגום חופשי:

אהבה והבטחה אינן עולות מאומה

תודה על התרגום (מה הייתי עושה בלעדיך?...
)

Nחמן

New member
ו... אתה מוכן לחתום גם על התחייבות

שאם חלילה היוצא מהארון לא יסתדר אתה תדאג לו?

למעלה