יצאתי מהארון

Nחמן

New member
אהה! כבר יותר מתנאי אחד

ניקח למשל את עצמי. מאז התאונה הפסקתי לעבוד. אינני מסוגל לנוכח ההתעללות וההתעלמות הנפשעת של המוסד לביטוח לאומי וחברות הביטוח ממצבי.
תודה לא-ל אני מתגורר כבר עשרות שנים באופן עצמאי עם כל הקשיים שבדבר אבל ב"ה שרדתי עד היום.
מצבי הכספי... איך לתאר זאת? הביטוח לאומי לא שילם לי את הקצבה מזה למעלה מחודשיים וחצי (למרות שהוועדה הרפואית אישרה זאת). למה? כי אם תתקשר לביטוח הלאומי, תשמע את הסלוגן "ביטוח לאומי הביטחון שלי". הם אומרים כך. ז"א הביטחון הוא שלהם. אם לא תשלם במועד יקחו לך את האוטו, את הבית ואולי גם אותך (למאסר). אבל אם הביטוח הלאומי לא משלם כבר למעלה מחודשים... "ביטוח לאומי הביטחון שלי"...
מסכים עם הגישה, שאדם בגיל 27 חייב להיות בלתי תלוי, לעבוד ולהתפרנס בכבוד ולחיות בדירה משלו (או עם שותפים). זו דעת כל המגיבים בשני הפורומים. רק לפני ששופטים (או שופדים) מישהו, צריך לברר את הנסיבות הקיימות ואולי צריך גם לעזור לו למצוא עבודה מתאימה (ע"פ הרמב"ם זו המעלה הגבוהה ביותר במצוות צדקה).
עכשיו אתה מודה, שאינך יכול להתחייב.
גם לו היו מתקיימים כל התנאים הללו עדיין הקשר עם ההורים הוא קשר בל ינותק. איך אמר כאן מישהו (פורטי?)? חברים אפשר לבחור אבל משפחה לא בוחרים לעולם. גם אי אפשר לחנך את ההורים. צריך למצוא את המסילות ללבבם, שיבינו, כי זה בנם, וזהו.

פורים כבר עבר אבל בדיחה טובה לא תזיק אף פעם:

במרכז המסחרי בעיר פתחו סופרמרקט חדש ומודרני. הקונים נהנים שם מחוויית קניה אמיתית.
למשל: במחלקת הפירות והירקות יש ממטרה אוטומטית שמרססת עליהם עליהם כמו בחממה על מנת לרענן אותם ולשמור עליהם טריים.
במחלקת החלב נשמעים קולות של פרות ויש ריח של חציר טרי,
במחלקת הבשר יש ריח ניחוח של בשר שזה עתה ניצלה במנגל,
במחלקת הביצים נשמעים קרקורים של תרנגולות וריח של לול אותנטי,
במחלקת הלחמים והמאפים מריחים שדות תבואה וניחוחות מאפייה,
במחלקת האורז מורגש ריח אותנטי של שדות אורז,
אבל... נייר טואלט??? אני לא קונה שם יותר!!!...

זה לא עניין של תנאים

ילד שהוריו מתיחסים בחיוביות מגיל צעיר לעניין (כך צריך להיות) יכול לצאת מהארון הרבה קודם.

העניין הוא שבמשפחות מסוימות בהן זה נראה כסוף העולם נכנסים לחצים ובלבול נוספים בגלל התלות, הצעירות וכו'.

מצטער לשמוע על התלאות עם ביטוח לאומי. נושא כאוב וידוע. אבי שילם כל חייו סכומים גדולים ביותר לביטוח לאומי ולא זכה לקבל מהם עד היום ולו שקל בודד אחד.

Nחמן

New member
מסכים גם בזה.

כבר עמדה לפנינו סוגיית הדיון בביה"ד בקשר לאשת איש שזינתה וכבר הגיב על כך "חול פירמידות" מבלי לקרוא את תוכן הדיון עד תום (וגם קיבל ממני אזהרה מפני המקל שלי...). מתוכן הדיון והפסיקה עולה, שאכן ישנם מקרים של אנשים חסרי "גבורת אנשים" בייחס לנשים אולם "שטופי משכב זכור" בייחס לגברים (וכבר ציינתי אמש, שהמקור לכך הוא בדברי חז"ל בתלמוד). מבלי להתייחס לעצם האיסור של משכב זכר אזיי ניכר מדברי בית הדין, שאכן יש מצבים בלתי פתירים בייחס להומוסקסואליות ואינני יודע, אם הם הרוב או מעט. לעניות דעתי גם במצבים הפתירים כביכול לא מעט מאלה חיים בשקר. אולי מיעוט מהם מצליח לשמור על עצמו להימנע מייחסים אסורים אבל רובו חי חיים לא נורמליים ואינו מרגיש כלל סיפוק מהייחסים עם האשה אלא מתנהג כמי שכפאו שד בייחס ל"עונתה".
אז מה הפתרון? מכאן אני פונה תחילה ל"עצת נפש": אנא! הסירו מכם את האשלייה, שהכל פתיר. על פי כללי האתיקה הרפואית אסור להבטיח לחולה דבר. מותר להעריך את סיכויי ההצלחה מתוך נסיון העבר אבל חייבים לומר בפירוש: זה לא מחייב. לו היו אנשי "עצת נפש" פועלים כך, הייתי מצדיע להם.
בנוגע לגמ"ח טיפולי המרה של "כמוך" אינני יודע במה מדובר בדיוק. אם מדובר בהפנייה ל"עצת נפש", הרי הוא אשר אמרתי. אם מדובר בהפנייה לבדיקה ראשונית לצורך הערכת הסיכוים לשינוי, אין לי התנגדות לכך ובלבד, שהכל יהיה גלוי.
אי לכך מה נשאר לנו? לערוך הסברה מתאימה לציבור הדתי תוך ציון ההשלכות החמורות של הייחס השלילי להומוסקסואל (וכן ללסבית). כמו כן להבהיר היטב, מהם הסיכוים לשינוי ומה המחיר לכך. אפשר להשתמש בדוגמאות של הומואים צעירים שהתאבדו ובמקביל בתוכן הדיון שהובא באתר "כמוך". אולי בקרוב נגיע למסקנה, שזוהי המציאות, ויש לקבלה כמות שהיא גם מבלי להסכים לאיסורים החמורים שאין להתירם. ארגוני ההומואים הדתיים מוזמנים להרים את הכפפה.

מממ... הביטוח הלאומי (אלא מי?) ישן. מה היו עושים למי שלא ישלם את דמי הביטוח במשך תקופה כה ארוכה? עיקולים, מעצרים, משפטים ועוד כיו"ב. רק לביטוח הלאומי מותר, כי... "ביטוח לאומי = הביטחון שלי" (= שלהם).

Nחמן

New member
ברכות גם ממני

תשתדל לשמור על עצמך ולא לעשות שטויות. להיות הומו ובן אדם אין סתירה בין השניים.

ספר יקר

New member
טיףטף- מזל טוב!! הכי חשוב לזכור

שבתוך הארון או מחוצה לו - אתה נשאר אותו אדם, וגם אם התגובות בחוץ הן לא כפי שהיית רוצה - זה לא סוף העולם. כמו שלך ולכל הומו, לקח זמן לקבל עצמך, כך ייקח זמן לסובבים.

אל תצפה להוקוס פוקוס. החיים לא עומדים להשתנות מן הקצה אל הקצה. אבל סביר להניח שהרווחה הנפשית שלך תוטב, ושתרגיש טוב יותר עם עצמך.

זה באמת מכעיס שמישהו הוציא אותך לא אתה בעצמך לגמרי, אבל מצד שני אולי הייתה כאן עזרה בצעד שעלול היה להיות מורכב מדיי עבורך לבד.

אנחנו כאן לכל שיתוף/עצה, כמיטב יכולתינו.

מזל טוב טיףטף. היציאה היא תהליך נמשך

עכשיו שהמשפחה יודעת, הם מתחילים להסתגל לרעיון. עברת את השלב הקשה, אבל לא עברת את כל השלבים עדיין. בשלב הראשון המשפחה תסתכל בך תוך מחשבה "זה ההומו במשפחה". בהדרגה, המחשבה הזאת תיעלם, והם יסתכלו בך ויחשבו "זהו טיףטף (הצב את שמך האמיתי) שאנחנו אוהבים..."

idani2222

New member
טיףףףף זה מזכיר לי אותי ... דבר איתי בפייס :)

איזה קטעעע חחחח

avitano

New member
בהצלחה עם זה :]

מקווה שבסופו של תהליך זה יסב לך אושר
אני מאמין שזה קל יותר להוציא את זה מהבטן ולפתוח את זה

מקווה שיום אחד גם אני אעשה את זה כבר

:]

למעלה