יצאתי לחופשי!

יצאתי לחופשי!

אני אזרח!
אמנם כבר מיום ראשון אבל הגיע הזמן שגם אתם תדעו... ובנימה זו - כמה זמן עד לחופש שלכם? דפנה - נשארו עוד בגרויות או שסיימת רשמית את ימי בית הספר שלך?

דפנושית

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בשעה טובה ומוצלחת!! ניר, איזה כיף! נו, אז איך אתה מסכם את שלוש השנים האחרונות בחייך? היה עד כדי כך נורא? ומה עכשיו? יש תכניות לעתיד הקרוב (או אולי העתיד הרחוק)? ולשאלתך אליי, נשארה לי רק בגרות בארחות ביום שני הקרוב! זה, ללא התחשבות בשני מועדי ב' שאני ניגשת אליהם... (אנגלית, מתמטיקה)
אבל אתמול היתה לנו מסיבת סיום. והיה פשוט מדהים. רק עכשיו אני מבינה כמה אני אתגעגע לתקופה הזאת (כן, כן, למרות הבגרויות...)

דפנה - בהצלחה מחר בבגרות!!

ומדוע מועדי ב'? לא הלך משהו או שסתם את רוצה ללכת על בטוח כדי שיקחו את התוצאה הטובה מהשניים? אצלי, אין עדיין תוכניות לעתיד (לא הקרוב ולא הרחוק), אני צריך להיסגר על עצמי מה אני רוצה לעשות... בכל מקרה, כל דבר, כשמסתכלים עליו בסוף, לרוב זוכרים את הדברים הטובים. סה"כ היה טוב, למדתי הרבה דברים על עצמי ואני חושב שזה העיקר, הכרתי כמה חברים לחיים, וזהו. כמובן שהיו גם תקופות קשות, אבל זה כמו כל דבר בחיים.

דפנושית

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מתמטיקה אני משערת שקיבלתי 60 במועד א'. זה אמנם ציון עובר, אבל אני שואפת לקצת יותר...
ואנגלית אין לי מה להפסיד, אפילו לא צריך ללמוד לזה... וזה טוב שתיקח לעצמך קצת זמן חופשי להבין ולהחליט מה אתה רוצה לעשות עם עצמך... לא יזיקו מעט חופש ובטלה! ואני שמחה שהצלחת להפיק משהו מהקופה שעברה. כל דבר מורכב מעליות וירידות, וכיף לדעת שעברת את זה בשלום ושאתה מסתכל על זה לאחור בצורה חיובית...

Rony 05

New member
מקנאה כ"כ...

תעשה את כל הדברים שאי אפשר היה לעשות בתור חייל.......

למעלה