יצאתי להפסקה

יצאתי להפסקה

כל היום ליד המחשב.....אין לי כבר כוח ואני די תשושה. אחזור יותר מאוחר. אוהבת את כולכם בבקשה....בבקשה שימרו על עצמכם. שלכם תמיד מאיה

מייק 48

New member
באמת היגיע הזמן, חומד...

הפסקה להתאוששות - חובה לשתות הרבה ולאכול מעט מזל שהנשימה אוטומטית ולא צריך להזכיר לך לנשום... אני די כועס עלייך כעת כי אני כל כך אוהב אותך שאי אפשר פשוט לתאר במילים ולא יכול לסבול שאת נובלת... שלך אני לתמיד מייק

ושוב אני......

חזרתי. לא יכולתי לאכול...עשו ליכבודי פופקורן שרוף, ורק הרי עשה לי בחילה... אבל שתיתי כוס קפה. כמעט. מייק, אל תכעס עלי...אני פשוט לא יכולה.....גדול ממני. אני הולכת עכשיו להכין אלבום זכרון. דמעות בטח לא יחסרו....אבל צריך לעשות את זה מתישהו. אוהבת אתכם מאיה

karen_karen

New member
מאיה

חבל שאני לא לידך כי הייתי רוצה מאוד לעזור לך עם האלבום עם כל זה שזה מאוד אישי ועדיף לך לבד.. אבל אני זוכרת את אותם רגעים ואף אחד לא ממש הבין והלוואי והיה לי מישהו שעבר את זה שמבין לידי אני נורא רוצה לפגוש אותך ולעזור לך לאורך כל הדרך מה שטוב בי זה שעם הכול אני אופטימית ועם רצון רב לעזור במידה ותרצי אני זמינה בכל עת ואשמח מעל הכול להיות איתך אוהבת קארן אני מאומינה שאת רוצה לצאת מהבעיות ומהכאב ולכן אוכל לעזור לך משום שאם האדם רוצה לעזור לעצמו נורא קל לעזור לו שלך תמיד באהבה

karen_karen

New member
מאיושקה

אני בטוחה שכשנהיה יחד את גם תאכלי יש לי מעין השפעה כזו על כולם להיות אופימיים.. מקווה שזה גם יעבוד עלייך {} קארן נשיקות וחיבוקים מתוקים

karen_karen

New member
מאיוש

אני גאה בך תנשמי אוויר צח והרגעי אני אדבר איתך מאוחר יותר לוודא שאת בסדר אוהבת קארן

blue love

New member
מאיה...

אולי קצת באיחור...אבל את בטח יודעת עד כמה התעצבתי ששמעתי מה קרה בחייך. מה שאני יכול לאחל לך רק שתהיי חזקה בשבילנו...שנוכל לחזק אותך.. משתתף בצערך מאיה שלא תדעי דאבה עוד.. blue

למעלה