יצאתי כבר משוגע!!!!

tzuky1

New member
יצאתי כבר משוגע!!!!

בחישוב הקלוריות, כל פעם יוצאת תוצאה אחרת.... אם מישהו כאן יוכל לעזור לי, אני אשמח!!! בבקשה?? יש לי כאן תפריט יומי לדוגמה והייתי רוצה לדעת בכמה קלוריות מדובר ואם כמות הקלוריות מספיקה לי (80 ק"ג). אודה למי שיעזור. בברכת כל טוב
להלן התפריט: בוקר (07:00): חצי אבוקדו,עגבניה קטנה, יוגורט ביו 0%, 4 פריכיות אורז ונס קפה. ביניים (10:30): עשרה ענבים ועשרה דובדבנים או מנת קורנפלקס (כ-40 גר') עם חלב דל לקטוז. צהריים (13:00): חזה עוף בתנור, תפוח אדמה אפוי בינוני וירקות מאודים (בטטה, גזר ואפונה). ביניים (כשעה וחצי לפני אימון אירובי) (16:00): נס קפה, 2 פרוסות לחם שחור פרוס עם 2 כפיות דבש. ערב (כשעה אחרי האימון) (19:30): תפוח אדמה אפוי בינוני, קופסת טונה במים, כף שמן זית וסלט ירקות קטן ליד. לילה (כשעתיים לפני שינה) (22:00) כוס דייסת קוואקר על בסיס חלב דל לקטוז 2% עם כפית דבש.

איפה בדיוק אתה מתקשה?

כתוב את התפריט שוב עם חישוב הקלוריות שעשית, אני בטוח שישמחו לעזור לך בנקודה בה אתה מתקשה.

הפרשים

של 100 קלוריות בין מחשבוני תזונה למינהם או תוויות לא מהווה משמעות לטווח הקצר או הארוך. זה לא מדע מדוייק, אם אתה אמור לאכול 2000 קלוריות ואכלת 2100, שום דבר רע לא יקרה לך.

סאשה3

New member
יצאתי כבר משוגע

יש אתר.ששם יש יומן אכילה את רושמם נגיד תפוח 1 .וזה נותן לך כמה קלוריות יש .ויטמינים חלבונים.פחמימות.אחוז שומן.ואת יכול לעבור שם אבחון והם רושמים כמה קלוריות את צריך בדיוק.והכול חינם.ממליצה בחום.בזכותו ירדתי 12 קילו.הוא נקרא נטוגרין.netogreen.co.il בהצלחה

אבל לא כל תפוח זה באותו גודל../images/Emo3.gif

צריך לשקול קודם את התפוח ואז להזין לאתר את משקלו. ונראה לי שגם זן התפוח ישנה את הערך התזונתי שלו, אז לבדוק גם את זה

למעלה