יצאתי טמבל?

Nirwood

New member
יצאתי טמבל?

הלכתי היום לקאנטרי לאימון שחיה, לצערי כל המסלולים היו תפוסים, במסלול אחד שחתה בחורה צעירה (ומאוד חטובה), ומכיוון שהיא היחידה שעוד שחתה צמוד לקו החלטתי לשחות לידה (שאר השחיינים פשוט תפסו את כל המרחב).

שחינו ביחד 20 דקות, ואז היא יצאה מהבריכה ונכנסה לג'קוזי שמשקיף על הבריכה, אני שחיתי עוד 3 בריכות ואז יצאתי גם.

הלכתי לסאונה היבשה (נמצא מול הג'קוזי), והייתי שם לבד, לאחר 2 דקות היא נכנסה גם.

רק אני והיא היינו שם, אבל לא אמרנו כלום.

אני הייתי עם מגבת על הראש, אבל מן הסתם קלטתי ישר שהיא נכנסה.

אחרי איזה 10 דקות היא יצאה, ואני גם, וכל אחד המשיך לדרכו...

אין לי מושג למה לא דיברתי איתה.

האם לדעתכם זה סתם צירוף מקרים שהיא נכנסה לסאונה או שזה היה בגללי?

*בעיקרון יש לי בעיה להתחיל עם נשים, אני בדר"כ מתחיל משהו לאחר שאני מקבל סימן, אבל עכשיו כשחזרתי הביתה אני מתחרט שהייתי ביישן.

:-\

לא חושבת שיצאת טמבל..

הגיוני שהיא סתם תכנס לסאונה בלי קשר אליך, ואולי היא חיכתה שתנסה לדבר איתה, לא יודעת - מה שכן, כלום לא אבוד. הרי אתם שוחים באותו מקום, סביר להניח שתתקל בה מתישהו שוב, פעם הבאה נסה ליצור שיחת חולין פשוטה .
&nbsp
בימים האחרונים התפרסם סיפור חמוד על שני צעירים שישבו גב אל גב על ספסל בתחנת רכבת בשעת לילה, שניהם עייפים. בדקה מסויימת שניהם הסתובבו אחד לשני ונוצר איזה קליק, אבל הרכבת הגיעה והבחורה עלתה עליה לפני שהחליפו פרטים ביניהם. למחרת היא פרסמה בפייסבוק שהיא מחפשת את הבחור לפי נתונים יבשים של מה למד ולאן נסע, תוך יממה היא הצליחה לאתר אותו, נפגשו ומאז הם יחד.
שווה תמיד לעשות מאמץ קטנטן לכיוון אדם שמעוניינים להכיר, מקסימום לא יהיה עניין.. לך בטוח יהיה קל יותר, אתם לפחות באותו מכון.

רואה 6 6

New member
מודעות יתר לעצמך תהרוג אותך.

כשאין סימן מתחילים בחיוך רחב ו"הי!!"

שלום

עם זרים קשה ולא מקובל ליצור קשרים, וזה גם מסוכן לפעמים. קשרים צריך ליצור במסגרות חברתיות ולא עם אנשים זרים. אפשר לדבר על המקום המשותף, כמו השחייה בבריכה וכולי. לפעמים מצליח כשיש התאמה.
&nbsp
&nbsp

כולנו זרים זה לזה בהתחלה...

לא מסכימה עם מה שאתה כותב. את בן הזוג האחרון שלי הכרתי ככה, במרכז ספורט כזה.
הוא התחיל לדבר איתי, אחרי ששמתי לב שהוא שוחה טוב והסתכלתי עליו כל הזמן (במהלך השחייה), ובאיזשהו שלב הוא ניגש אליי והתחיל לדבר איתי.

במסגרת

רואים את האדם זמן ממושך ואת התנהגותו בחברה, לומדים להכיר אותו ומפתחים אתו עניין משותף על סמך נושאי המסגרת.
&nbsp

זה לא משנה

אם זה צירוף מקרים שהיא נכנסה לסאונה. אני רואה מהתיאור פה, שדי שמת לב אליה...
אז כן, נראה לי שהייתה פה הזדמנות להכיר, ופספסת אותה. אבל אם זה מנחם, כל הזמן יש הזדמנויות שמתפספסות, והנחמה יכולה להיות, שרוב הסיכוי שיהיו עוד הזדמנויות.
ועוד משהו, היא גם הייתה יכולה להתחיל לדבר איתך, אולי היא גם קצת ביישנית או לא מתאים לה, אבל בתאוריה, אין איזה חוק שאומר שרק גברים אמורים להתחיל עם נשים.
גם לי קרה שהתחלתי עם גברים, והאדמה באף אחד מהמקרים האלה, עוד לא בלעה אותי.

Nirwood

New member
כן, תיארתי לעצמי

אבל את יודעת איך המוח שלנו עובד, אנחנו מעכלים דברים רק אחרי שאנחנו מפספסים אותם...

אני מכירה את זה

אפילו יותר מידי טוב הייתי אומרת... ונכון.
מצד שני, נראה לי שכשאתה מוכן אז אתה פחות מפספס הזדמנויות. רוצה להאמין לפחות.

bp9mk6

New member
לא נראה לי

שהיא נכנסה לג'קוזי רק בגללך.
אולי אם תעלה תמונה נוכל לדעת יותר טוב. (אני צוחק)

Nirwood

New member
היא נכנסה לג'קוזי לפני שהיא נכנסה לסאונה...

אני בכלל לא הייתי בג'קוזי.

לא נוכל לדעת צריך לתחום את זירת האירוע, ליצור קשר עם הבעלים

להרחיק משם את קהל הסקרנים, השרירנים, מבליטות הטוסיקים, חשוב לא לדבר עם התקשורת, ולחכות להגעת חוקרי CSI ל"ניתוח מוגזם של כלום בעצם".

DogsPCI

New member
הלו Nirwood, מה שלומך היום?

האם יצאת טמבל? חחחח, זו שאלה שרק אתה יכול לענות עליה - בפני עצמך! :).
ואני חושב שהתשובה שלך לעצמך היא - כן :).

וזאת בגלל שנראה שמפריע לך שלא ניצלת את ההזדמנות ואת הרגע... אחרת לא היית שואל פה את זה בכלל :).

תשמע, אני אומר לך כמישהו שבעצמו ביישן מטבעו...
זה לא משנה למה היא נכנסה לשם, אם עבורך או אם סתם כך... היא מצאה חן בעיניך באותו הרגע? אז תפנה בצורה מנומסת... בסך הכל אתה לא מנסה לרמות אף-אחת, כן? רק לנסות אולי להכיר מישהי במטרה שלשניכם יהיה טוב :).

אז אתה יכול להתחיל בשיחת חולין, או שאתה יכול פשוט להציג את עצמך ולשאול - רוצה להכיר?

מקסימום התשובה שתקבל תהיה - לא, אבל כרגע זו גם ככה התשובה שקיימת מבחינתך. אז מה יש להפסיד? כל עוד אתה נחמד והמטרות שלך טובות... אז להפך, אתה אמור להרגיש טוב עם עצמך לפנות לכל אישה שמוצאת חן בעיניך
.

אני מבטיח לך שאם תנסה את זה קצת, תרגיש טוב יותר עם עצמך, גם אם התשובה תהיה - לא.

שבת-שלום, והמון בהצלחה

למעלה