יצאתי היום החוצה

זיו25

New member
יצאתי היום החוצה

מהדירה החדשה שקנינו, ואני רואה אותה יושבת בכניסה לבניין , מניקה לא אחד, לא שתיים, כי אם שלושה. בהתחלה קצת היססתי, אבל אמרתי לעצמי, מה כבר יכול להיות? ניגשתי כדי להציג את עצמי (שכן חדש...) , אבל היא לא בדיוק ענתה לי. היא נתנה לי מבט של "אתה מפריע לי, תבוא אחר כך" . אז באמת הלכתי וחזרתי לאחר כמה דקות. זה לא הפריע לה להמשיך לעשות פרצופים מאיימים לכיווני. אני חושב שבסופו של דבר נהייה שכנים וחברים מצויינים, אבל יש לי בעייה אחת: יש למישהי כאן רעיונות לשמות של הגורים של החתולה?
שלכן, זיו.

ronnieyuval

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיק אתה...

שמות לגורים?תנסה לחשוב על משהו שהולך בשלשות.... אלפא בטא וגמא? היואי דיואי ולואי? פיט פט וטו? אני אתה והוא? (וג´ינג´י קנגורו...) נגמרו לי...

dana29

New member
אין כמו סיפורי בע"ח לרומם את הרוח

וזיו....באמת הפתעת....לפחות נקבל ממנה כמה טיפים מהמלכה בעלת השלושה???

ואני כבר חשבתי, וואוו, שלושה???

זיו יקר, טוב שיש לנו אותך כדי שתצחיק אותנו ננננננננננוווווווווווווו??? איך מתקדמות ההכנות הסופיות ליום הגדול אם יש לך זמן להיות כאן איתנו אז אני מניחה שהכל בסדר

זיו25

New member
מעדן...

היה כל כך טוב, שלא רצינו ללכת... עשינו בדיקות לשומרים שם, בדקנו את השירותים ואפילו את זמן הוצאת החומוס לשולחנות (הרי אנחנו לא רוצים שהחומוס יצא בזמן החופה - ואז הוא יקבל טעם וצבע מבחיל....) עוד הצעות לדברים שאנו צריכים לבדוק?

כמה טיפים חתונה מהנסיון שלי

ב-5.6 אני אהיה נשואה 6 שנים וידוע שבהריון נדפק הזיכרון (ולא ממש חוזר אחרי הלידה) אבל אני אתאמץ בשבילך לזכור מה חשוב: 1) הכי, הכי, הכי חשוב זה שללירז יהיו נעלים נוחות וכדאי שהיא תלך איתם קצת לפני כדי שהרגל תתרגל. בערב החתונה נמצאים כל הזמן על הרגלים ורוקדים ומסתובבים בלי סוף ועם נעלים לא נוחות זה יכול להיות סיוט. 2) הייתי מביאה לשניכם בגדים להחלפה לכל מקרה שלא יהיה (לה עוד שמלה שהיא לא שמלת כלה כמובן ולך מה שבא לך - בעלי התחיל את החתונה מעונב עם גקט וכו´, אחרי החופה נשאר עם חולצה מכופתרת בלי העניבה ותוך כמה דקות נשאר עם טי-שירט... תזכרו גם שיכולים להיות פנצרים שישפך משהו על אחד מכם וכו´) 3) אני לא יודעת אם אתם מקבלים את האורחים או לא אבל אם לא אז תדאגו שיהיה אתכם פלאפון שתתקשרו להורים באולם לוודא שכולם הגיעו לפני "הכניסה הדרמטית"... 4) לאכול משהו במשך היום. בחתונה לא אוכלים כלום. אנחנו התיישבנו בצהרים לאכול במסעדה שמכירים אותנו והתחילו להפגיז אותנו בעוגה עם זיקוקים ולעשות שמח ואיך שהגיע האוכל קיבלתי לראשונה מאז תחילת ההכנות פרפרים בבטן ולא הייתי מסוגלת לאכול כלום (בן זוגי טחן כמו גדול...) אחר כך בחתונה למרות שאמרתי שלא אערבב משקאות עירבבתי ועוד איך (רצוי להשתדל לא) ואפשר להגיד שהייתי לקראת הסוף די שיכורה - למזלי במידה הרצויה והרגשתי טוב אבל אם לא אוכלים כל היום, מערבבים משקאות ומתרגשים נורא זה יכול להיות לא נעים וחבל, מתחתנים (בשאיפה) פעם אחת בחיים 5) אני לא קיבלתי את האורחים וגם לא עשיתי סיבוב "תודה שבאתם" (התייחסתי למי שבא אלי) אבל אם אתם רוצים להגיד תודה לכולם ואתם לא מקבלים את האורחים אז תעשו את זה באופן מסודר באיזה הפסקה מהריקודים ותגמרו עם זה... 6) אנחנו הכנו לכל מי שבא ורד שהיה עליו פתק "תודה שבאתם" והמשפחות נתנו לכל מי שנכנס וזה היה יפה וחסך לשלוח אחר כך פתקי תודות טוב, התקשרו אלי הרגע ואני חייבת ללכת, זה לבינתיים ואמשיך לחשוב עליך אחר כך ואם יעלה לי עוד משהו ארשום בהמשך להודעה הזו

זיו25

New member
עלתה מחשבה

לשים לאורחים בלונים עם הליום, קשורים לכל רכב - כך שהם יצאו מהחתונה, הם ימצאו על הרכב בלוני תודה. אבל ירדנו מזה, כי רצו מ ל א כסף על השטות הזו. כל רשימות המוזמנים (והמזומנים) נמצאים באקסל (ותודה לביל) כך שאחר כך אנו בטח נשלח מכתבי תודה לכל הנמענים
ולפי המצב כרגע, יש לנו ממש הרבה אנשים... ואפילו יש אימייל שאליו אפשר לשלוח איחולים ( [email protected] ) . אחרי החתונה אני אפרסם כאן תמונה של ההזמנה. כמו כן, הפקנו CDROM על דיסק קטן, שמצורף לכל הזמנה - יש שם את ההזמנה עצמה, תמונות רבות שלנו ועוד דברים נחמדים - שתשאר מזכרת מהחתונה... שלך, זיו.

בהמשך להמלצת "בגדים להחלפה"

כדאי ללירז (ואולי גם לך) להביא גם זוג נעליים נוסף ונוח לריקודים. תזכרו שאתם על הרגליים בערך מתחילת הערב ועד לסופו. ועוד משהו: בלילה שלפני החתונה, עד כמה שאפשר, נסו ללכת לישון מוקדם, נתקו את הטלפונים וכו´, כדי שלא תגיעו סחוטים לאירוע עצמו.

זיו25

New member
נעליים לבנות

נכון שכל הכלות קונות נעליים לבנות , ואחרי החתונה פשוט אין מה לעשות איתן? מצחיק... ת´אמת, לי לא כל כך איכפת צבע הנעליים, אבל אני חושב שאלך על צבע שחור... חליפה כבר קניתי והיא מחכה כאן לידי כל לילה . ומדהים איך שהזמן טס... עוד שלושה שבועות .... יווווו... בברכה, זיו.

צודק

אני קניתי שני זוגות (אצלי זה היה בצבע אופ-ווייט, כמו השמלה) - את הזוג ה"רשמי" יותר שמתי בארון אחר כבוד ומאז החתונה לא נגעתי בו. את הסנדלים הפחות רשמיים שאותם נעלתי לריקודים נעלתי עוד המון פעמים מאז, וכבר אין להם כל-כך צורה.

דוקא לי היו נעליים כחולות!!!

אני סלדתי מהעניין של לקנות נעל רק לערב ועוד לבנה. מי אמר שהכל צריך להיות לבן??????

zimes

New member
טיפ על נעליים

אני רקדתי עם הנעליים 2-3 חודשים לפני החתונה, כדי קצת לרכך את העור. ככה - לא כאבו לי בכלל הרגליים מהנעליים בחתונה (ד"א - מראש אחד הקריטריונים היה הנוחות). עוד ד"א - כמעט לא רקדתי בחתונה. ברח הזמן בלי ששמתי לב, וכשהגעתי לרחבה - פתאום היה מאוחר. (אפילו שהרימו את בעלי על כסא - ראיתי רק בוידאו. הם לא קראו לי, החולירות!) ולגבי השימושיות - אפשר, אחרי החתונה, לצבוע אותן.

Shellylove

New member
גם לי היו סנדלים בצבע בורדו

וחרשתי עליהם מאז המון. זה אפילו נותן קצת צבע בתוך כל "הלבן הזה". אז אתם מתרגשים מה? נתת כבר ללירז לקרוא או שאין זמן לכלום?

זיו25

New member
לקרוא?

היום אני התעסקתי עם האנשים של המזגן (שלא היו מוכנים להגיע עד ששילמתי להם) עם המדיח (3000 שקל, אינטגרלי מלא) עם המוביל של המדיח (עוד 90 שקל נעלמו להם?) וטיפ לסבל של המדיח (לא חוצפה? עוד 30 שקל!) וגם את העט הוא רצה, אבל כאן עצרתי אותו... רגע, ומה עם השיפוצניק? הוא דווקא לא הגיע היום, למרות שהוא הבטיח... יש עוד כוח? נמשיך... המתקין של החלונות... לא בא להתקין... את החלונות. אז עכשיו יש לי בית פרוץ. למי יש זמן לחתונה עם הבאלגן הזה?
בברכה, זיו.

ליסה2

New member
מה בעצם?

זיו, סתם מסקרנות - למה דווקא בחרת להשתתף בפורום הנקה?

זיו25

New member
השכנים טובים בעיניי ../images/Emo13.gif

בעצם, השכנות ... בכל מקרה, אני אוהד הנקה (ככה קוראים לזה, לא?) בברכה, זיו.

למעלה