יצאתי אהבלה

יצאתי אהבלה

בן דוד שלי הראה לי שרטוט של ישראל, ושאלתי אם הוא יודע איפה אני גרה, ןהראיתי לו איפה ירושלים נמצאת. מכיוון שהוא מאוד אוהב את מצרים, שאלתי אותו איפה היא נמצאת. הוא הראה לי, ואמרתי שנראה לי שדווקא בצד השני. התברר שהוא צודק :X. נו, גיאוגרפיה זה לא התחום שלי. בראיון הקבלה שלי לבי"הס שלי, לפני כיתה ז', הייתי צריכה לרשום בטופס כמה מקצועות שאני לא אוהבת. משום מה שכחתי לכתוב היסטוריה וגיאוגרפיה, למרות שאני מאוד לא אוהבת את המקצועות האלה. יצא לי במל, כי שני המורים שראיינו אותי היו מורים לגיאוגרפיה והיסטוריה. עם איזה מקצועות אתם לא מסתדרים?

ladymadden

New member
תנאחס../images/Emo5.gif

וגם לשון (אבל חיבור חיפה על זה)...
בכל מקרה, נשאר לי רק ספרות אז זה לא רלוונטי.

tribe spirit

New member
ספרות בעיקר.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ומתמטיקהףלמרות שאני מאוד אוהבת את המקצוע.

mgirl

New member
אהה, יש עפולאים בנחלים

בעצם, היו.. לא נראה לי שיש יותר.. :)

tribe spirit

New member
ערבית זה נהדר..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

למרות ששתי היחידות האחרונות רצחו אותי לחלוטין,זה המצקוע שאני הכי שמחה שהרחבתי...

izik99999

New member
ערבית זה כ"כ לא נהדר O_ם

בטח כבר התחילו להגיע אליך הצעות מהמודיעין, נכון? ואם לא, אז הם בדרך. כשתתחיליל להתעסק במדוברת תביני שזה לא נחמד

tribe spirit

New member
אני עכשיו על HOLD../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

עד אמצע שנה הבאה,בגלל שאני עושה מכינה. ואני דווקא נהניתי במיונים
אבל זה סתם כי אני חולה קצת.

mgirl

New member
מתמטיקה ../images/Emo5.gif

אני מסתדרת די טוב עם מקצועות הומניים ומעולה עם מקצועות ויזואליים.. כשלמדתי גרפיקה הוצאתי סופי 91... אבל בעצם מקצועות ויזואליים זה די קל.. בקיצור... המקצועות הריאליים זה הסיוט שלי..

ofirule

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שונא היסטוריה אבל סיימתי עם זה
וספרות ופיזיקה אבל יותר שונא את המורה

היסטוריה,מדעי הטכנולוגיה וספורט

נראה לי שגם תנ"ך אני לא אוהב במיוחד,עדיין לא יצא לי ללמוד. תקשורת עיוני זה נוראי. תקשורת מעשי זה שליטה מתמטיקה

למעלה