יצאנו לדרך!

הדר421

New member
יצאנו לדרך! ../images/Emo73.gif

אתמול נפגשנו לראשונה עם הפונדי שלנו. כל כך התרגשנו שאני, כשהצגתי את עצמי, הורדתי לי בן רגע 3 שנים מהגיל
...ואיתי היה לץ
במינון גבוה מהרגיל (נשמה שלי
). בקיצור, טוב שמירב הייתה שם בשביל לאזן ולפקס תשיחה
! המפגש היה סה"כ קצר וההכרות לא מעמיקה (כבר יש לי עוד מלא שאלות...פריקית של שליטה שכמותי...
), למרות זאת המבטים, החיוכים - שידרו רכות, שלווה, חום ונתינה - מה אפשר עוד לבקש? זאת רק תחילת הדרך ובכל זאת יצאנו אתמול עם התחושה שאנחנו פשוט ברי מזל...
. מירבי תודה!!!!
על השידוך, ההערות החשובות, האמפתיה והבטחון שאת נוסכת בנו. אנחנו ש-מ-ח-י-ם שחבל על הזמן!!! (רק משחקים אותה קצת קשוחים - זה בטח סוג של מנגנון הגנה...
). לפונדי שלנו
, מקווים שלמרות (ואולי אף בזכות!) הרגישות והעדינות שלנו, נצליח ליצור בסיס תקשורתי פתוח, שיוביל לדרך משותפת קלה ומוצלחת להגשמת החלום
. שבת שלום!

נמש317

New member
היי הדר בשעה טובה

גם אנחנו הכרנו לא מזמן את שלנו ויש איזה שהיא תקווה מיוחדת אחרי המפגש הזה, נכון? חושבים הנה יש תקווה ויש פיתרון ואנחנו עושים מה שאנחנו יכולים כדי להגיע אליו אני שמחה בשבילכם עכשיו נחכה יחד לועדה המון בהצלחה נעמה

זהבה28

New member
להדר421

בהצלחה.מקווה שזו תיהיה דרך קצרה ומהירה וקלה ושהאושר יגיע מהר

הדר421 בהצלחה!!!!!../images/Emo140.gif

מאחלת לכם דרך צלחה, קלה, מהירה, חכמה עם סבלנות וסובלנות ואמןןןןןןןןן
שתבשרו לנו בקרוב בשורות טובות
שולחת ארגזי אור ואהבה
משנה מזל

../images/Emo103.gifבהצלחה!../images/Emo103.gif

שתהיה לכם דרך צלחה , מלאה באנרגיות חיוביות!

מירבי*

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

מאחלת לכם תהליך קל ומוצלח בלי יותר מדי המתנות מעצבנות. הלוואי והאווירה הטובה שהיתה אתמול בפגישה תישמר לאורך כל התהליך. מ' הפונדקאית שלכם מלאת רצון טוב והבנה לקראת התהליך ויחד עם הרגישות שלכם אני בטוחה שתצליחו

fridman1

New member
המון בהצלחה

איזה יופי. עברתם את אחד המפגשים המרגשים. שיהיה המון בהצלחה ושיזרום מהר לקראת הרגע האמיתי והמיוחל.

למעלה