יצאנו לגדנע...

• פותח הנושא w2
  • פורסם בתאריך

w2

New member
יצאנו לגדנע...

שבוא הבא שכבתי אמורה לצאת לגדנ"ע לקראת הצבא (י"א)... אני ממש משתגע מה אני הולך לעשות שם.. להבריז או ללכת? הבעיה מובנת - המקלחות המשותפות אני מזדעזע מהמחשבה על כך, אני לא יודע מה ילך שם... במיוחד שמספר בנים בשכבה מהווים לי רקע לשעות של פנטזיות
מה יהיה עם המקלחות? מה אני יעשה?

לירונר

New member
אני אמנם לא פונקציה כי לא יצאתי

אבל לפי כל הדיווחים ממש, אבל ממש לא עומד לאנשים במקלחות בגדנ"ע. אין לך מה לדאוג, מקסימום תתקלח במים קרים
וכמובן אחרי שתחזור (בתקווה שלא תחטוף לי דלקת ריאות מהמים הקרים
) - אתה מוזמן לשתות איתי כוס
חם, ולספר לנו על עצמך...

Merav85

New member
ללכת!

אני אומנם בת (מה לעשות...) אבל אני כן הלכתי לגדנ"ע בניגוד לאנשים מסויימים שהבריזו ולא סתם לא יצאו (אממ.. לירון...אממ). מה שיש לי להגיד שהקטע של הבנות עם המקלחות שם יותר גרוע! לכם יש רק דבר אחד להסתיר... תתקלח עם בגד ים ביג דיל מה הבעיה... יעמוד לך? מאיפה לי.. תעשה מה שלירון אמר תתקלח במים קרים... לנו יש יותר בעיות למען השם!! שמעת פעם על מחזור??
*מירב בהתקף פמיניזם מוזר ולא שגרתי*

nedisrael

New member
מירב מוזרה.. מוזרה מאוד..

לא הייתה בעיה עם המקלחות, למרות שלא חוויתי את הבעיה שלך. סך הכל אנשים מתקלחים חמש דקות ומתלבשים, לא ביג דיל.

גדודי הנוער

גם כן גדודים...
בכל אופן, אתה יכול להיות רגוע, האווירה במקלחות, ז"א זאת שאין שם, ממש לא מאפשרת לך לחשוב על הדברים האלה. בדרך כלל אתה פשוט מחכה שהעשרים שלפניך יסיימו כבר כי אתה עומד בתחתונים וקר לך. אז, כשמגיע תורך, אתה מתקלח צ'יק צ'ק וזהו, נגמר הסיפור. באמת שאין ממה לחשוש. ובענין הפנטזיות, גם לי היה אחד כזה בכיתה, אבל אף פעם לא קרה שנתקלתי בו במקלחות. לא יודע איך, אבל זה קרה.

InnerKid

New member
ללכת... ולמה?

בכלל לא בטוח שבפועל זאת תהיה בעיה, כלומר, בכלל לא בטוח שיעמוד לך. מנסיוני בעבר, לי זה עדיין לא קרה, וגם לפי מה שאחרים מספרים פה. לא שזה אמור להגיד בהכרח על מה שיקרה או לא יקרה לך, אני בטוח שיש כאלו שזה כן קרה להם. מה שחשוב הוא שתתמודד עם העניין הזה כך או כך, כי אח"כ תהיה בצבא, ואולי בעוד מקומות בחיים שיצא לך להתקלח במקלחות משותפות. מתרגלים לזה, ושום דבר לא קורה. חוצמזה, שאתה לא חייב להסתכל על כל זין וגוף שעושים לך את זה שאתה רואה במקלחת
תהנה, מזכרוני, אני גם מאוד מאוד לא רציתי ללכת לגדנ"ע הזה, ואפילו הייתי בין אלו שעשו את עצמם חולים כדי לא להגיע ביום הראשון. אבל בגלל שכל כך הרבה הבריזו אז הפחידו אותנו שמי שלא ילך יעשו לו כך וכך.. אז ביום השני הלכתי, ואמנם ביום הראשון שלי שם הייתי מבועס, אבל אח"כ בכל המשך השבוע דווקא די נהניתי. אמנם אני מזדעדע שנהניתי מלשחק בלהיות חייל, אבל אני סולח לעצמי... זה היה בכיתה י"ב ולא מעט דברים התרחשו מאז
אז שיהיה
, קח את זה בקלות, ותנסה גם להנות מההימצאות שלך שם. הרבה מזה תלוי בעצם בך.
מאור

o O Y O o

New member
לא הלכתי לגדנע,

אמרו לי שהפסדתי.. אבל ממש לא נראה לי.. אני שמח שלא הלכתי, אבל אני סוציומט..

למעלה