בשבת ישבתי וזיפזפתי להנאתי, וגיליתי שיש ערוץ גרמני בו משדרים בשבת פרק של חע"9, מיד אחריו וויאג'ר, ואחרי מנוחה של שעתיים שלוש, פרק של אנטרפרייז. מיד התחלתי ללמוד יידיש. אחלו לי בהצלחה! איך הייס יאיר. ווי דו הייסט?
איינס צביי צביי (122). במהלך יום שבת. הנה מצאתי: הערוץ הוא sat1: 09.08. 16:00 Star Trek: Deep Space Nine Serie ------------------- 09.08. 17:00 Star Trek - Raumschiff Voyager Serie ------------------- 09.08. 19:15 Enterprise Serie -------------------
שוב יצא לי לראות את RELICS היום ותמיד הייתה לי הרגשה שהקטע עם דאטה וסקוטי בten forword היה מוכר לי (יותר ספציפי דאטה נותן לסקוטי ןיסקי חייזרי בצבע ירוק, ושסקוטי שואל מה זה, דאטה מסתכל על זה מריח את זה ובגלל שלא יודע הוא פשוט אומר לו שזה ירוק) אבל בדיוק אחר כך התחלתי לראות את הפרק by any other name מTOS (עונה 2 פרק 21 ) ואז נזכרתי בדיוק אותו קטע היה בפרק הזה כשסקוטי שיכר (והשתכר) את אחד החוטפים מאנדרומדה. וספי, אתה יכול לקרא לזה העתקה או RIP OFF, אני צחקתי, ונהנתי מהקריצה לעבר
איש גיויישנישט דאס ! דריי אפיזודן פרייר אונד ליידען ! דאס איז א סאך גוטע זאך ! אגב shein זה - יפה ולדנקע-שיין עונים ביטע-שיין אונד יעצט ווען איש מיין אובער דאס , דאס איז נישט א נייע עייסעק ! או במילים אחרות - זה לא חדש בכלל שיש בסאט1 את זה , אני מופתע שה"זקנים" בפורום זה לא יודעים זאת !
אני גרה כבר 7 שנים בגרמניה ואותי אתה לא שואל ???לא יפה ! בקיצור זה ככה:בשבת יש את שושת הפרקים בSAT1,ביום יש את DS9 ואת Voyager גם בSAT1.כל יום ב17:45 (שעון מקומי,18:45 זמן ישראל) מביאים את TNG בערוץ Kabel1.עד לפני שבוע הקרינו את הסדרה המקורית עם קירק כל יום ראשון,וחוץ מזה שפעמיים בשה מקרינים את כל הסרטים...נב...גוטן טאג יאיר מיין נאמה איסט טלי...
ול ול, דס איסט פנטסטיש פראו טלי! לא זכור לי שהספקתי לברך אותך לרגל כניסתך לפורום, אז הנה
ברואה הבאה!
בכל מקרה, יכול להיות שזו רק אני, אבל גם לכם נראה שאולי יש איזה מנהל בכיר בגרמניה שפשוט מכור למס"ב? זה נותן לי רעיון: אולי נקשור את המיליונר ההוא של ערוץ 10 (מימן?) לכיסא ונעשה לו מרתון טראק, עם הופעות בסיגנון רוקי הורור פיקצ'ר שואו, ופיצוחים וכאלה. אולי אז יקנו יותר סדרות טראק?
כאן יש מממלללאאא Trekis ! לכן מקרינים את הסדרות והסרטים כל הזמן...בשביל אנשים כמוני שלמרות שהם ראו כל פרק מליון פעמים ויכולים להשלים כל משפט שנאמר ולמרות שיש להם את כל הפרקים על 36 קלטות וידאו ו50 דיסקים באיכות SVCD ואת כל הסרטים,הם מגיעים הביתה אחרי יום עבודה וחייבים לראות את הפרק היומי וצופים בפרק בפעם המילין ואחד ! לגבי הרעיון עם המנהל של ערוץ 10: אין בעיה,אני בעד ! אפשר לחכות עם זה עוד משהו כמו שנה (לפעם הבאה שאגיע לארץ ?)???