יצאה לנו שן....

יצאה לנו שן....../images/Emo4.gif

לא יודעת אם לשמוח או לא..... זה כנראה מסביר את בן שהיה קצת קבעצ´ לאחרונה אבל סך הכל ממש בסדר. הוא בסך הכל בן 5 וחצי חודשים וזה נראה לי כל כך מוקדם!!! לאחרונה גם החל לשחק לי בציצי ואני בהיסטריה שמא ינגוס אותו...... איך מסבירים להם לא לנשוך??

מנסיון...

לא מסבירים להם לפני, אבל אם הוא נושך ויש להניח שזה יקרה, צריך להגיד לו באסרטיביות "לא"!!! אם הוא ממשיך צריך לשחרר לו את הפטמה מהפה. וככה לחזור על זה כל פעם שהוא עושה את זה. הוא צריך להבין שזה כואב לאימא. לי נעה עשתה פצעון קטן עד שהבנתי שאני צריכה להיות קצת יותר אסרטיבית ולהבהיר לה שזה כואב לאימא. בהצלחה מיכל

אולי זה מה שמטריד את איתמר ../images/Emo5.gif

אנחנו אוטוטו בני 5 חודשים עוד שבוע בערך.... אולי זה זה? איך נדע? רק הזמן יגיד לא?

מאד יכול להיות,זה דווקא הגיוני

נורי התחיל עם כל התהליך בגיל 4 חודשים וזה לא שהשן בוקעת מייד. החניכיים נהיות לבנות,כואב ומציק ורוצים לנשוך כל דבר. נורי סחב ככה 3 חודשים עד שממש בקעה השן.

אה שכחתי...

שלשול...וקקי עם ריח יותר ´דומיננטי´ בגלל שמופרשת חומצה בפה,מה שגורם לכל השמייייח הזה.

אמרו לי בדיוק היום על הקטע של

חניכיים לבנות ו"קשות" קשה לי לזהות אם זה זה... לגבי כל דבר לפה... הוא עושה את זה הרבה זמן... יש לאיתוש´ שם חדש "המוצץ" כל דבר הוא מוצץ אפילו את הלחי שלי... הוא ממש מנשק כבר
נחכה בסבלנות..

למעלה