יצאא תרגוםםםם

koby44

New member
יצאא תרגוםםםם

לפרק הראשון, באתר ללה: http://lala.co.il/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=28937 תודה רבה רבה למתרגמים המהירים!!! :)

colilon

New member
בלי להעליב אף-אחד...

זה לא תרגום. ראיתי את הפרק בפעם השנייה עם התרגום הזה וזה ממש לא מומלץ לצפות בתרגום הזה עם הפרק. חסרים סימני פיסוק, המון! בחלק מהשורות סימני הפיסוק בכלל הפוכים. חסרות שורות. יש המון המון שורות שתורגמו לא נכון. שמות תורגמו בצורה מצחיקה. התרגום לטעמי לא ראוי לצפייה, אבל החלטה שלכם. בכל אופן, כרגע עובדים על תרגום שלושה אנשים מצוות טורק. אני מכיר את התרגומים שלהם והתרגום יהיה מעולה. איכות לוקחת טיפה יותר זמן. אולי זה נראה סתם כפרסומת עלובה, אבל אם התרגום של להלה היה טוב פשוט לא הייתי כותב את התגובה. אני לא בא להשמיץ אחרים, רק להגיד שלדעתי העבודה שהם עשו לא מספקת. בחירה שלכם.

yakir2006

New member
בחירה שלכם... להלה בשבילי

זה תת רמה, הם בנו אתר על העתקות, כל תרגום שיוצא בטורק הם מעלים לאתר שלהם.. ונמלטים ואבודים הם מוציאים תרגומים כל כך חובבניים של אנשים עם אנגלית של 3 יחידות... עצה שלי, תחכו לתרגום של טורק. הוא בהרבה יותר מקצועי.

yakir2006

New member
*תיקון..

התרגום בטורק ב80% הם מעריכים שהם יסיימו ב23:30.. תתכוננו :)

במבה9

New member
איך

הורדת כ"כ מהר מלה לה? יש להם לינקים רק לאימיול וזה כזה לאטטטטטטטט!!!!!!! (חחח אני המלצתי במסרים על האתר הזה עד שאתמול גיליתי את SABABADC אין על המהירות!!!)

למעלה