יפעת מזל טוב!!

dikla528

New member
יפעת מזל טוב!!../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה עם החברר!!!
(למרות שאני עדיין לא ממש מכירה אותך---> אבל מקווה להכיר!! שיהיה לך בהצלחהההה
סליחה שלא הצגתי את עצמי אתמול חח וישר באה השאלה.. אזזז אני דיקלה אני בכיתה י - בת 15 בקרוב 16.. חולה שנה אחת ועד עכשיו היו לי 2 פירכוסים אני אשמח להישאר ולהתעדכן פה וגם לעזור אם אני אוכל באהבהה דיקלה! :)
ובקשר להודעה הקודמת שרשמתי.. עוד שבועיים יש לי נורולוג (זה יצא במקרה עכשיו אחרי הפירכוס) ואני לוקחת למיקטל במינוון של 200 ליום אני אמורה 100 בבוקר ו100 בערב למרות שאני לא ממש עומדת בזה... אבל אני בטוחה שזה לא קשור לזה כי כבר הרבה זמן בערך חצי שנה שאני לוקחת את שניהם ביחד... בע ביי

dikla528

New member
אני מוסיפה תהודעה הקודמת שלי

אני שמה כאן את ההודעה הקודמת שלי כדאי לדעת אם יש לכם עוד חוות דעת על זה... שלום אני חולת אפילפסיה כבר שנה וחודש.(כאשר את המחלה גילו לי שנה שעברה אחרי פירכוס) ואתמול אחרי שנה שלמה נקיה (בעצם היה לי רק פירכוס אחד עד עכשיו...)אתמול היה לי בבוקר עוד פירכוס לפני שהלכתי לבית הספר.. רציתי לשאול אם יש לכם מושג מה יכול לגרום לי אחרי כל כך הרבה זמן עוד פירכוס?!- אני הייתי מבינה אם היה לי הרבה אבל לא היה לי חוץ מאחד ! אני לוקחת את התרופה "למיקטל" כמעט שנה שלמה והיא עזרה לי מאוד אבל עדיין אני לא מצליחה להבין מאיפה בא הפירכוס_(אני יודעת שאני חוזרת על עצמי).. חשוב לציין שאין לי ניתוקים מאז שאני לוקחת את התרופה . וגם היום לא הייתי מסוגלת לתפקד בבית הספר(חזרתי הביתה ) מרוב עייפות (והעיפות לא הייתה עיפות רגילה). אני אשמח מאוד אם תענו לי :)

hashy

New member
יש מצב במיוחד אצל בני נוער וחולים

"טריים" של החמרה מדורגת עד נקודת הפסקה. ההתקף הראשון שלי היה בגיל 12. היו לי שניים בפרקי זמן של חודש. אחרי זה בערך 1 לשנה ואחרי זה לשנתיים. כל פעם הגדלנו מינון של התרופה או החלפנו אותה. ואם לא הייתי מגדילה את המינון היו לי כל מיני ניתוקים ונילוים אחרים של המחלה. אין בזה חוקים אך זו תופעה מוכרת. עוד משהו שצריך לקחת בחשבון הוא שלפעמים שינויים הרומונליים ושינויי משקל יכולים לגרום לכך שהגוף צריך מינון גבוה יותר של תרופה כד להגיע לאיזון ואת אלה אי אפשר תמיד למנוע. לגבי העייפות - זוהי תופעה מוכרת אחרי פירכוס. המח עבר שוק חשמלי ואחריו כל הגוף - כאבי ראש, כאבי שרירים ועייפות גבוהה הם חלק מתופעות הלוואי של הדבר. בהתקפים הראשונים שלי הייתי ישנה כמעט 3 ימים רצוף אחרי התקף. עדיף שתנוחי עוד יום בבית [חס וחלילה אם זה יקרה שוב] עייפות יתר היא מאיץ של התקפים וחבל להסתכן. מה שכן, חשוב להפעיל את הגוף לאט אחרי התקף ולחמם אותו כדי למנוע התפסות של השרירים וכן להניע את הראש מצד לצד לאט מאד [ממש לאט כדי לא להגביר את כאב הראש] כדי למנוע התפסות של שרירי הצוואר. ואם את מוצאת מישהו שיעשה לך עיסוי עדין - זה מאד מאד עוזר. קחי את הזמן ולאט לאט, רגיעה זה חלק מהעניין של ההחלמה מקווה שתרמתי ועזרתי

למעלה