יפן - ת"ש מין כלכלה

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
יפן - ת"ש מין כלכלה

התחילה להרקם אצלי מזימה לטוס ליפן בקיץ הבא. מגיעים לי רק שבועיים חופש מהלימודים (ככה זה כשאני על מלגה
), אז אני תוהה איך אפשר לנצל אותם הכי טוב ביפן (אני מניח שישארו לי רק בערך 10 ימים). בנוסף, התקציב הוא בסביבות 13,000ש"ח כולל הכל (מה שחסכתי). מה דעתכם? זה יספיק? מה אפשר לעשות בשבועיים ובתקציב כזה? יש לציין שאני יותר מתעניין בנושאים החברתיים-תרבותיים-דתיים-עירוניים מאשר בטיולי נוף וחוות אורגניות למיניהן.

Fantasy WRC

New member
זה גם בערך התקציב שלי, אני מחרתיים

טס ליפן ל 3 שבועות וטוקיו והסביבה.. אז אני מאוד מקווה שזה יספיק לי להחזיק מעמד.. בנוסף לכך שאני נשאר אצל מישהו ולא במלון, אז התקציב לא כולל את מלונות...

Tenguy

New member
קאנסאי-קיוטו-נארה-קאנסאי

שבוע קיוטו (חייבים לברר מייד שמגיעים לעיר ב-TIC על פסטיבלים/אירועים/שוקי פשפשים/תערוכות - שלא תפספס משהו מעניין): 1) צפון - ריואנג'י וקינקאקוג'י + אראשיאמה (לא לפספס את טנריוג'י) 2) מרכז - ארמון הקיסר + דאיטוקוג'י + ניג'ו 3) מזרח - היגאשיאמה צפון: גיקאקוג'י + דרך הפילוסופים + נאנזנג'י + היאן ג'ינג'ה -> הליכה לאורך קמוגאווה ו-פונטוצ'ו (גיון/יאסאקה-ג'ינג'ה בלילה) 4) מזרח - היגאשיאמה דרום : יאסאקה (ביום), מארויאמה קואן + צ'יואין + וכל שאר מקדשים והפגודות בדרך ולמדרגות העולות לקיומיזודרה + סאנג'וסאנגנדו. 5) דרום - פושימי אינארי + טופוקוג'י + (אם יהיה זמן) מאמפוקוג'י 6) בחוץ צפון - הר היאיי או הכפר אוהרה או המעיינות החמים בכפר קוראמה 7) נארה - טודאי ג'י + קופוקוג'י + קאסוגה + הוריוג'י 8-9) יומיים למקרה ולא הספקת להיות באחד או יותר מן המקומות שהוזכרו קודם או מקומות שפיספסתי, ובכלל לא דיברתי על השעות שאפשר להעביר במוזיאונים, גלריות, שווקים (אסור לפספס את שוק נישיקי), דפרטמנטס סטור'ס, ובמליון חנויות ומסעדות שיש בעיר. 10) חזרה בבכי תמרורים לקאנסאי - וטיסה הביתה...

passioneta

New member
אפשר גם לטוס לאוסקה

ולחסוך את הנסיעות בין טוקיו לקנסאי. למשל מהונג קונג אותו מחיר קיבלתי על טיסות לאוסקה, לטוקיו או הלוך לאחד וחזור מהשני (עם קתאי). חוצמיזה אפשר לברר מראש על ארועים בקיוטו ב-"kansai time out magazine"

tals56

New member
ומה עם טוקיו?

אאל"ט טוקיו היא עיר,לא? אוי שהיא איזה ישוב נידח עם כמה זקנים שמחזיקים את הישוב הנידח הזה בעזרת אלפי הלוואות?

Tenguy

New member
הוא אמר שיש לו רק 10 ימים..

אם יש לו יותר מ-10 ימים אז אפשר בהחלט לקפוץ לטוקיו מה שיקפיץ את העלויות, ילחיץ את הטיול ונופל בהרבה בעושר התרבותי-דתי הקיים בקיוטו. נו - טוב, אני לא אובייטיבי, בטיול הראשון שלי ליפן הייתי רק בקיוטו, לטוקיו הגעתי רק בטיול השני שלי ליפן (וגם זה היה רק אחרי שבועיים בקיוטו
).

Tenguy

New member
ממליץ לחפש באתר http://www.itcj.jp/

אני הזמנתי מהארץ דרך האינטרנט חדר במינשוקו המקסים הזה בקיוטו (הבעלים היא צעירה יחסית ודוברת אנגלית). אז באתי עם ידיד אז זה עלה לי $32, אבל לך זה כבודד יעלה $37. שבוע לינה שם יעלה לך בערך 1200 ש"ח גג. כולה שלושה חדרים סימפטיים בבית פרטי יפני - שווה ומומלץ. היה לנו שכן גרמני שהביא מגרמניה אופניים מתקפלות, כדי לחסוך הוצאות נסיעה. אבל זה באמת כיף לשכור אופניים ולסוע בהם בקיוטו (אני חושב שלשבוע זה דיי משתלם..)

Okuryo

New member
../images/Emo207.gifהתכתבות עם יפניים

אני מתכתב באימייל עם בחורה יפנית [דבר שתורם מאד לשיפור השפה, אם לא מתעצלים ומתחילים לדבר באנגלית
], והיא אומרת שחברתה מעוניינת להתכתב עם ישראלי. אם מישהו מעוניין, אני אשמח לשתף את כתובת האימייל שלה במסר ^^

tals56

New member
אני רוצה!

יש לי קוריאנים,הולנדים,גרמנים,אמריקאים,מלזים,סינים,לבנונים (XD), אבל ביפני\ת עדיין לא פגשתי! תתן לה את האימייל שלי: [email protected] תוד!

Vegaro

New member
גם אני רוצה

היי, חדש בפורום, לומד יפנית בכוחות עצמי בעזרת האינטרנט.. אשמח גם להתכתב עם יפנים.

Ryo

New member
נראה שכולם יכולים לעזור לו בנוגע

לת"ש וכלכלה! כל מה שנשאר זה המין וזהו :)

fwave

New member
עד כמה שזכור לי...

מין זה קיצור של מינהלה. אז אני לא מבין למה אתה רומז.

למעלה