יפן וההומואים

evilvenom

New member
יפן וההומואים

לאלו מכם שגרים ביפן, תוכלו לספר בבקשה מה יחס היפנים להומוסקסואליות? הומואים/לסביות וכ'ו... הבנתי שיש חיי לילה מאוד סוערים בשדרת שינג'וקו. אך השאלה האמיתית היא איך החברה היפנית מקבלת התופעה הזו כיום? הרי ביפן הפאודלית זה היה מקובל, אך אינני יודע עד כמה ההתמערבות השפיעה על היפנים בקטע הזה. הסופר השנוי במחלוקת מישימה גם כן קרא להומוסקסואליות, אך הוא גם קרא להחזרת המנהגים הפרימיטיבים של יפן, לכן הנושא קצת לא ברור לי. אודה לכם אם תעזרו לי בסוגייה.

semuelf

New member
כמה שהבנתי

ליפנים אין שום בעיה מה אתה עושה, כל עוד זה בביתך ולא בציבור. זה פתח לדברים נוראיים, (ראה הסרט NOBODY KNOWS) אבל גם הומוסקסואלים מרוויחים מזה. (כמובן, יש כאלה שיגידו שהומואים זה דבר נורא, אבל לא משנה
)

evilvenom

New member
זאת אומרת ש...

לא נהוג לספר על כך לחברים שלך ביפן? אשמח לדעת עוד מאלו שגרים שם או גרו שם.

tals56

New member
באמת אחריי שקראתי

את הפוסט של שמואל התשובה נראתה לי מעורפלת, כלומר לא אכפת להם אם אתה בתוך הבית שלך אבל אם אתה בחוץ אכפת? אז אם הבנתי נכון אז כן אכפת להם?

semuelf

New member
זה אומר

שכל עוד שהאתם לא עושים את זה ברחוב, אף אחד לא שם קצוץ. מצד שני, הבנתי שבקרוב יש את מצעד הגאווה בטוקיו. ככה שלא יודע.

semuelf

New member
Nobody knows

הסרט מדבר על כמה ילדים שאמא שלהם נוטשת אותם בדירה, והם מנסים לשרוד, בעוד שאף אחד מהשכנים לא יודע בכלל מה קורה בדירה לידו. זה סיפור אמיתי, אגב.

איקידו

New member
לא בדיוק סיפור אמיתי

אבל מבוסס על סיפור אמיתי. הסיפור האמיתי הרבה יותר אכזרי.

evilvenom

New member
כבר שנים יש מצעדים בטוקיו

זה לא העניין... רציתי לדעת איך זה מתקבל שם.

Ryo

New member
לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

כבר סיפרתי לך על בחור יפני שלאחר 4 חודשים של היכרות התוודה בפני שהוא הומוסקסואל ושיש לו בן זוג. כששאלתי אותו איך זה להיות הומוסקסואל ביפן, הוא אמר לי שזה לא יותר מידי שונה מכל מקום אחר בעולם (הוא התגורר מספר שנים בגרמניה ואוסטרליה). כמו שהזכרת, יש את שינג'וקו-ני-צ'וממה, איזור ידוע בכך שיש שם אחוז יחסית גבוה של מועדוני גייז וכו. אם אתה שואל אותי, האיזור הזה טיפה יותר מידי מוחצן (דרך אגב, צמוד לאיזור הזה יש איזור מדהים של מועדוני ג'אז ובלוז אם מישהו מעוניין).

evilvenom

New member
אמממ...

כמו כל העולם? והוא היה בגרמניה ואוסטרליה? אז אין בעיה... טוב נקווה שיום יבוא ואגיע לאומה המטורפת הזו.

למעלה