יפן בחדשות....

יפן בחדשות....

קשיים שמערימה ישראל על התיירים מיפן |גשם|האם תמלוך קיסרית על ארץ השמש העולה?

dannyshadow

New member
אני רק מקווה שביפן

לא יקחו צעדים ויגבילו גם את הישראלים. 4000 שקל עבור ויזה לשנה זה מחיר מטורף!

GnomeBubble

New member
נראה לי שמדובר בויזת עסקים

והיא תקפה ל-3 שנים. אני לא בקיא בתחום, אבל אני לא בטוח אם זה מחיר כל כך גבוה. אולי קצת גבוה, אבל לא כל כך משמעותי בהתחשב בזה שחברה מסחרית משלמת את זה ולא אדם פרטי. מה שכן, ישראל לא מפגינה יחס טוב לתיירים מיפן. אבל אין להם מה לדאוג - באמת שזה לא אישי. המדינה שלנו מתייחסת ככה לתיירים מכל העולם. אם כבר, הם צריכים לשמוח שהם באים מיפן ולא מאפריקה

dannyshadow

New member
לא בהכרח

אם בן אדם שרוצה להכנס עם ויזת עסקים פרטית (בלי שום התערבות מחברה) זה יוצא המון כסף. הבנתי שויזה ליפן אפשר לעשות גם בפחות מ1000 שקל.

Ryo

New member
לעשות וויזה? למה הכוונה?

ליפן לא צריך ויזה, הויזה מונפקת בביקורת הדרכונים בשדה התעופה/נמל היפני. ויזת עבודה, בהנחה שאתה עומד בתנאים, זה 4000 יין ובד"כ בנוסף לזה צריך להנפיק אישור כניסה רב פעמי שזה עוד 6000 יין. זה בדיוק מה ששלמתי לפני 4 חודשים כשהייתי צריך להנפיק וויזת עבודה חדשה ביפן. 4500 ש"ח, אם זה נכון, זו פשוט בושה למדינה שלנו שבמקום לעודד עסקים עם מדינות מפותחות עושה את כל מה שצריך כדי להבריח אנשי עסקים.

dannyshadow

New member
אני אסמוך על התשובה שלך,

כי אתה מיפן=) לא התכוונתי לחופשה של שבוע. אם אני לא טועה ויזת תייר צריך מ-3 חודשים ומעלה, או שאני טועה:p

בלוג מענין של ישראלי שחי ביפן

וכותב על חייו וגם על התיקשורת והפוליטיקה מנקודת מבטו
הבלוג של אסף שפריר

kayama

New member
יההה

תודה רבה על כל המידע D:: זה מענין וחביב ^^" אבל לפי מה שהבנתי מהתכניות שלי לטיסה ליפאן ושהות ממושכת ויזה ביפאן עולה המון, המון כסף...:S, הרבה יותר מ-400 שקל אם זה מעניין אתכם P:

dannyshadow

New member
את בת 14 וכבר מתכננת?:O

חוץ מזה, אם את מדברת על ויזה עסקית- החברה שלוקחת אותך משלמת. לא טסים ליפן בלי שיש חברה שמוכנה לקבל אותך (חוץ מלעבוד בבאסטות של ישראלים- אבל זה כבר לא חוקי \=)

למעלה