יפים ויפות שיילי!!:)

יפים ויפות שיילי!!:)

הינה שאלון קצרצר וקולע... למי שבא למפגש... שנכיר אותו קצת...[סורי עם עשיתי את זה כבר] שם: גיל: עיר: עם מי אתה מסתדר הכי בפורום?[מהילדים] ועם אפשר או יש לכם.. שימו תמונה שלכם חמודים

עשית ... אבל לא משנה חחח

שם: מאי גיל: 12 וחציי עיר: נתניה עם מי אתה מסתדר הכי בפורום?[מהילדים]: עם כווווווולם
\ דרך אגב אני חולה עליכם פורום מושלם שלי..
אני כל כך מחכה לפגוש אותכם ותמונה שלי חכו שניה..

עונהה../images/Emo3.gif

שם:מלודי שוורץ גיל:11 וחצי עיר:כפר-יונה
עם מי אתה מסתכר הכי בפורום?[מהילדים] דיקלה אלוס,ספיר אלפסי,הודיה,דיקלה תימור,ליאת ועוד כמה.. שאני לא ממש בקשר איתם אבל מקווה להיות בקשר:] תמונה
סורי על הכיעור אהובים..

עעווננהה../images/Emo9.gif חח אני מתה על הפרצוף הז

ההה.. שם: הודיהה לסרי גיל: 14 וחצי עיר: ק.ביאליק
עם מי אתה מסתדר הכי בפורום : הכי עם רותמי, דיקוש חנו'ש ליאתי חח כולם
תמונהה

עונה ../images/Emo67.gif../images/Emo140.gif

שם: רותם
עיר: נשר ( בתוך חיפה)
עם מי אתה הכי מסתדר בפורום: פייייי
הרבה: דיקלה תימור, אמורה, סיון, הודיה ליאת, מאי, הגר....ועוד רבים וטובים
חחח בטח אתם מצפים לראות ביום שלישי ליצנית אה???
חח הנה תמונה שלי

עונה ../images/Emo9.gif

שם: הגר יצחק גיל: כמעט כמעט 13 עיר: חולון עם מי אתה מסתדר הכי בפורום?[מהילדים] וואי הרבהההה-חן,סיון,רותם,הודיה,דיקלה תימור, ועוד הרבההה ועם אפשר או יש לכם.. שימו תמונה שלכם חמודים-התמונה לא עולה

עונה...

שם: חן אבידן גיל: 17 וחצי עיר: עפולה עם מי אתה מסתדר הכי בפורום?[מהילדים]: עם כולם ,תודה לאל! הנה תמונה שלי ושל מאיה לפני שנה ביום הולדת שלה!

עונההה

שם: ליאת אביטן גיל:17 וחודשיים עיר:מגדל העמק עם מי אתה הכי מסתדר בפורום? עם כל אחד בפורום!! אני אוהבת אחד אחד!!!... אבל בייחוד עם חברת הנפש שליי-דיקלה אהבת חיי מתה עלייך!!! תמונה שלייי-->

ד י ק ו ש

New member
עונה :)

שם:דיקלה גיל:17 וחצי עיר:חיפההה עם מי אתה מסתדר הכי בפורום? האמת שתודה לאל עם כולם , חנוש , רותם ,הודייה , הדרי ואין קשה לי לספור את כולם כי באמת עם כולם וכמובןן שעם ליאתי שלי!! חולה עלייך נשמתייייייייי !! חולה על כולכם חחח קבלו תמונה עכשווית ;)

אנייי

שם: דיקלה אלוס עיר: כפר יונה אנשים שאני מסתרת איתם: מור, מלודי, ספיר חברה שלי, רותם, דיקלה, ליאת ,חן וכ'ו וכ'וווווו

למעלה