יפיי נפש נמאסתם

• פותח הנושא egry
  • פורסם בתאריך

egry

New member
יפיי נפש נמאסתם

אני אולי קורא פאסיבי אבל אתם נמאסתם נמאס לי שכל פרק אתם בוכים שיש קטע מכור ואתם עושים עצומה טיפשית כי הכל מכור מראש תעשו טובה למה אתם צופים בזה מישהו מכריח אותכם? אל תצפו אתם הורסים את ההנאה

orfeder

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכול מילה בסלע

מי שלא רוצה שלא יצפה במקום לבוא לפה ולזיין במוח

orfeder

New member
לא נורא

עדיף מאשר כול היווווווווווווום לחפור ולעשות עצמות למה לא לראות פשוט אל תראאאאאאאו

LiRs Lullaby

New member
לא רק זה, שמתי לב שהוא כל הזמן מדבר ככה

אל אנשים בפורום. גם אני יכולה להיות ביאצ' לא קטנה אבל לפחות אני לא מנבלת את הפה. אני מקווה

orfeder

New member
לגברת LiRs Lullaby

אני מצטער שאני לא מדבר כמו אבשלום קור אבל כמו שאמרתי בתחילת השרשור לא יעה לך איך שאני מדבר את לא חייבת לקרוא!!!!!!!!!!!!!!! ושוב אני מצטער אם אני לא ברמה הנדרשת אני ינסה לדבר יותר יפה בסדר גברתי?

LiRs Lullaby

New member
היי,

לכתוב כמו אבשלום קור עוד לא הפך לסטנדרט קבלה לפורומים של תפוז. מה שעדיין לא מקובל בפורומים של תפוז הם ניבולי פה - ואאל"ט יש גם פורומים שפשוט חוסמים אותך על זה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1935&msgid=110081800&archive=1 ואני לא גיברת
אני עדיין לובשת ג'ינס וטישרטס ונעלי ספורט מגניבות וכו'.....

orfeder

New member
היי שוב

טוב לא גברת אישה כוסית (וכוסית זה לא ניבול פה או מילה גסה ביהמש קבע) זה לא אשמתי שאת מתה להיות מנהלת פה תרדי ממני אם המנהלת תחשוב שזה לא בסדר היא תכתוב בינתיים שקט

LiRs Lullaby

New member
מתי ביהמ"ש קבע את זה?

ואני רוצה להיות מנהלת כדי להתחיל לחסום אנשים כמו שצריך

orfeder

New member
..

לחסום כמו שצריך עלאק וביהמש קבע את זה לפני כמה שנים את יכולה לבדוק!!!!!

sdisblos

New member
חח בחייאת ...

בקטנה.. כולה ניבול פה קטן, לא לעשות סיפור. חבל שאת סתם מתעצבנת עליו.. והוא, חבל שהוא סתם מתעצבן עלייך בחזרה.

orfeder

New member
..

צודק חלקית אני לא מתעצבן עליה בקשר לזה שהיא עליי כנראה שכן

blur2

New member
בתור מנהל לשעבר ../images/Emo3.gif

כדי לחסום מישהו צריך לעשות הרבה הרבה יותר ממה שהוא עשה
ולא, אני לא בעד לכתוב בשפה כזאת.. אפשר לכתוב מה שרוצים גם בלי לרדת על אחרים והביקורת הזאת מופנית בעיקר לאנשים אחרים בפורום הזה

orfeder

New member
בבקשה זה הוכחה שאתה בעדי

לא סתם זה מוכיח שמה שכתבתי בסדר

LiRs Lullaby

New member
וואלה,

אני הייתי בטוחה שלפני שחוסמים מישהו כזה מוחקים לו את ההודעה ומזהירים אותו במסרים.

blur2

New member
בכלל לא נגעתי בפרטים שקשורים לחסימת משתמש...

Jen74

New member
יעה זה מה שאוספים איתו את הלכלוך שמטאטים.

אומרים יאה. זה פשוט צרם לי.

למעלה