יפיוף שמצאתי

natiii

New member
נחש מדהים אבל לא בדיוק מטבעון

הוא נראה יותר כמו נחש מדבר שכחתי את שמו המלא אבל לדעתי זה לא מטבעון הוא נראה אחרת ממטבעון

Nelly the one

New member
זה לא מטבעון

זה נחש חולות במופע בהיר ממשפחת הזעמנים אורכו מגיע עד 50 ס"מ לא ארסי וגם אפשר לראות בברור את מגן החרטום השטוח והרחב שלו

salingre

New member
צודק נלי ,שמה אם אתה תבהיל אותו

הוא יפתח את המניפה שלו כמו של קוברה!!!! והוא גם לא נושך!!!

salingre

New member
natii מה שהתכוובנת נראה

לי היה תלום קשקשים מידברי...דרך אגב אם מפתיעים אותו,גם הוא פותח מניפה מרשימה ביותר כמו של קוברה!!! אוף...למה אי אפשר לגדל את זוחלי א"י...
תגידו לדעתכם יעשו ב5-10 שנים הקרובות חוק שאומר שמותר לגדל ולתפוס את זוחלי א"י??

natiii

New member
בוקר טוב

התכוונתי נחש חולות מדברי חרטומן הייתי בבלבלה חופשי בקשר לשם אבל לזה התכוונתי שיהיה יום טוב והרבה תמונות של זוחלי א"י

לפי דעתי לא כדי שירשו לתפוס את ...

זוחלי א"י בגלל שאז כל אחד ילך לתפוס נחשים ולא ידע איך לתפל בהם או שעם כן ידע אז אולי הם לא יאכלו אצלו בטרריום וזה אומר הרבה נחשים מתים... וגם אנשים שלא מבינים בנחשים ילכו ויכישו אותם וזה לא מצב כזה נעים... ככה שהחוק שאוסר לכידת נחשי א"י עוזר גם לזוחלים וגם לנו... זוהי דעתי האישית...

נופש? יותר מעצר עד תום ההליכים.

הנחש יפה ואשמח לשמוע איך הגיע אליך, אבל אני מקווה שאת מודעת לכך שמה שאת עושה זו עברה ברורה על החוק.

gaichuk

New member
נושא בעייתי...

מי לא תפס נחש א"י ? אני מאמין שבודדים אם בכלל יוכלו לענות בשלילה. בין אם בצעירותו או 'לפני כמה שנים',נתקלנו בנחש ש'עצרנו עד תום ההליכים' או שמישהו שמכיר אותנו ויודע על 'התחביב המוזר' שלנו,קרא לנו ללכוד נחש שהפחיד או הלחיץ את זה או אחר... מבחינת החוק היבש- זו עבירה כמו שציין יונתן. בפועל- אפשר גם להביא טוריה במקום מגב ולהוריד לנחש את הראש... לגבי, אני מקבל כמעט כל יום בשבוע האחרון קריאות לתפיסת נחש. ברוב המקרים אלו זעמני מטבעות,שחורים צעירים בודדים וצפעים. את הזעמנים אני פשוט מרחיק בכמה מאות מטרים מהנקודה שבה נתפסו וזה מספיק לדעתי. עם הצפעים זה קצת שונה. אין לי שום חשק לדעת שהנחש שהרחקתי ב-200 מטר מאחד,הכיש את השני... אם אני לוכד צפע בשעות הערב ואני לא מתכוון לצאת באותו יום מהישוב, אני שומר אותו בצד ומשחרר בהזדמנות הראשונה. האם הוא סובל? לא נוח לו? לחוץ? שיהיה. לא נורא. האלטרנטיבה היא הטוריה... הם נעצרים עד שאוכל להרחיק אותם בגדול ולא שכונה אחת קדימה... מה דעתכם?

T0M3R

New member
מסכים איתך בכל מילה...

החוק הייבש צריך להתרטב מדי פעם... כולם עובים על החוקים הייבשים ואני בטוח שאם תספר לשוטר הכישמרן וקפדן שחזקת לילה או שניים צפע או כל נחש אחר אצלך בבית רק כי רצית לשחרר אותו במקום מרוחק מאדם אז הוא רק יגיד לך כל הכבוד על העזרה.

dundy

New member
לא נורא ../images/Emo8.gif יש לי עורך דין

אל תדאג, הנחש כבר שוחרר, הוא פשוט בא אלי כשקראתי לו...

dundy

New member
באמת, קראתי שמוליק והוא בא../images/Emo3.gif

הלכתי לפני ארבעה ימים לטיול במדבר עם הכלבים שלי (באיזור ערד) ומצאתי אותו. למה זה כל כך מעניין?

gaichuk

New member
למה זה מעניין? אני חושב שברור למה..

מה שאותי מדאיג (ואין לי שום כוונה לפגוע בך!) זה שאת לא ממש שולטת בסוגים והמינים וזה עלול לעלות לך ביוקר ביום מן הימים. במיוחד שאת באה איתם במגע ולא רק מצלמת מרחוק... אישית אני חושב שלא צריכה להיות בעיה לחברים כאן בפורום להגיד שהם לכדו נחש כזה או אחר בשביל לצלם או לקחת נתונים מסיבה כזו או אחרת... מה שחשוב זה דבר ראשון הבטיחות! דבר שני זה לא לפגוע בנחש (לתפוס אותו בזנב כשהוא מנסה לברוח לתוך חור-זה לפגוע!) ודבר שלישי ואחרון - לשחרר אותו בהקדם באותו איזור שבו נלכד! (הדברים האמורים אינם באים בשום פנים ואופן כעידוד ללכידת זוחלים .)

dundy

New member
פססדדר../images/Emo3.gif

אל תדאגו, לא אתפוס עוד נחשים, אני אשאיר את התענוג רק לכם!(המבינים) דרך אגב, לנחש לא היה שום מניפה שנפתחת כשהוא נבהל, והוא בבירור לא ממשפחת הציפעונים שכן הוא בעל קסקסים חלקים ומבריקים וראשו אינו משולש. הנחש שוחרר באותו איזור בו הוא נמצא.

salingre

New member
אז הוא לא ניבהל!!!

תאמין לי אני יודע יותר טוב מימך על נחשי א"י את לא זיהית אפילו את הסוג ככה שזה לא סיבה לביקוח

אורי, תשנה את הגישה שלך ומהר.

גם צפע לפעמים משטח את פלג גופו הקידמי על מנת להרתיע, אבל בהחלט לא תמיד הוא עושה כך.

למעלה