יפות שלי כנסו!!!!!!!!

יפות שלי כנסו!!!!!!!!../images/Emo24.gif

ממצב נשמות צ'לי? וואי כמה זמן לא היתי פה אתם לא יודעות כמה יתגעגעתי אליכם מקווה שגם אתם חחח בקיצור לא היתי כי האינטרנט שלי לא היה טוב והוא והוא היה מנותק והקיצר סידרתי את זה וזהו עכשיו אני פה איתכים איזה כיף............... סורי לכול מי שכתבה לי ולא עניתי תתחשבו טוב אז לכול החדשות ברוכות הבאות אני ספיר מנהריה כיתה ט' בת 15 איסי למי שרוצה 251713457 למרות שעכשיו הוא לא טוב לא יודעת מה יש לו טוב הקיצר דברו איתי נורא יתגעגתי אליכם פורום מושלם שליייייייי מתה עליכם..........

סספפיירוו'שששש../images/Emo24.gif

ננשממהה שליייי איךךך נעללמתת ללנוו..
בקיצורר אלל תשכחחיי שאניי לוובב אוותךךךךךךךךךך!! שבת שלום:):)

שירה מאמי...........

תודה גמאני יתגעגעתי מלאאאאאאאאאאאא אבל גם אם אני לא פה ולא איתכים תמיד תישארו אצלי בלב חחח כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותכים אני אוהבת כמה אאתם יפות כמה אתם טובות איזה נסיכות חחח סתם המצאה של עכשיו........ בקיצור מתה עליך יאפה שלי..........

יפשלייי מזה היית חסרה לי../images/Emo10.gif

חחחח לא נורא העיקר שאת פה עכשיו
קבלי משו מה-
אני אוהבת אותך
|לב אותך אני אוהבת
אוהבת אני אותך
ביחושית שלך

דילבושלי.................

גם את היית חסרה לי מאמי וגמאני מתה עליךךךךךךךךךך יתגעגעתי אליך מלאאאאא יאלה חולה עליך ביחושית שליייי.............

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifווואייייייייייייי.. כמה זמןן!!!

ספירוש שלייי!!! שמחה שחזרת!!! לוביו!! מווווואההה!

MaStuLa76

New member
באמת הרבה זמן..../images/Emo141.gif

לא תאמיני את מי ראיתי.. לא לא את עומר, את אחותו.. מבשרת.. חח איזה שם יש לה.. שאלתי אותה אם היא זוכרת אותך ואמרה שלא..:\

שירוש כנסי....

קודם כול יתגעגתי לכולכים ושירה חחח באמת ראית את מבשרת? חחח חמודה היא אבל יש לה שם קצת מוזר חחחח ומה שאלת אותה??? אין מצב שהיא לא זוכרת בפעם הבאה שתראי אותה תגידי לה ספיר "חברה" של עומר מהמלון בירושלים ככה במילים האלה ואז היא בתוך תדע כי היא קראה לנו חברים חחחח אז טוב?? אה ותחדשי על הכינוי יפה מתאים לך חחח מתה עליך......

MaStuLa76

New member
אה חח כנסי ספיר..../images/Emo141.gif

אמרתי לה "את זוכרת את ספיר מהמלון בירושלים?" היא עושה לי "כן זאת שפתחה לי את הדלת" חשבה זאת אחותי.. אז אמרתי לה "לא לא נירית.. ספיר,את זוכרת?" ואמרה שלא.. איזה צחוקים היא נכנסה לשיעור של ראובן באמצע עשתה לו מזה באלגן חח

מה???

איזה בלאגן לא הבנתי לאיזה שיעור היא נכנסה??? לא הבנתי הסבר בקשה חחח אה ופעם הבאה שאת רואה אותה תגידי לה את מה שאמרתי לך חחח ועכשיו להסבר חח סתם....

MaStuLa76

New member
חחחחחחחח../images/Emo141.gif

היא באה לביצפר שלי לאבאשלה אז היא נכנסה לשיעור והפריע לו ללמד.. אז הוא הוציא אותה
אז היא חזרה לכיתה היא עושה לו "תשמור לי על התיק" וזרקה אותו עליו.. חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח

שירה יווווווווווווווווווווו קרעת אותי עכשיו איזה קטעים איתך יווו נקרעתי חחח עלק היא באה ועשתה לא בלאגן וזרקה עליו תתיק חחח היא לא נראית כזאת היא נראית ילדה טובה חחחח יה קרעת אותי עכשיו ימסטולה חחחחחחחחאבל מה היא נכנסת ככה לשיעור שהוא מלמד?? מה היא מפריעה חחחח איזה קטעים איתה חחח חחח זה היה טוב עכשיו...........

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחח היא רק ניראת../images/Emo141.gif

ילדה טווובה.. וואי חיחיחי זה היה מצחיק פתאום אני קולטת אותה נכנסת לכיתה אומרת לראובן "אבא אבא מתי אתה מסיים ללמוד?" ואז כולם התחילו לצחוק יענו מאיפה היא צצה..
ואז היא התחילה לעשות שלום לכל הכיתה היא ישבה מאוחר ראובן אז כזה פתאום הוא קלט שכולם מסתכלים עליה אז הוא הוציא אותה חע ואז היא זרקה עליו תתיק.. חחחח וואי זה היה מצחיק היום הזה עם ראובן רק צחוקים..

למעלה