יפות יפות שבא לבכות

AYELET1

New member
יפות יפות שבא לבכות

הגששים אמנם לא התכוונו למשמעות זו בשירם, אך חוז גבוה מאד של נשים, אינן מרוצות ממראן, וביחוד כשנותנותת הצצה בדוגמניות ובשחקניות רזות במיוחד (אני באופן אישי, לא חושבת שמכירה אישה אחת, שממש שלמה עם המראה שלה, ולא מדובר רק על היקפים). האם זה בגלל גיל ההתבגרות? דכאון ? בדידות. מה שהתקשורת משדרת? כלומר האם הסיבות פנמיות (קה להאמין שכאלו הן בלבד, כי בכל זאת מדובר על מוסכמה, עם הרבה פידבק של הסביבה!) או חיצוניות? מצורף לינק לכתבה בנושא. מוזמנים לחוות דעתכם.

AYELET1

New member
אוי... כמה שגיאות הקלדה:

חוז=אחוז קה=קשה לא חחושבת שמכירה=לא חושבת שאני מכירה

באיזה גיל?

לנערה בת 15 נורא חשוב המראה החיצוני כל פצעון הוא טרגדיה לאומית עיסוק סביבתי בלבוש. וכן הלאה. אני הייתי מתה שיהיה לי חזה יותר גדול ישבן יותר קטן בטן יותר רזה רגליים יותר ארוכות להיות בלונדינית עם תלתלים ועיניים כחולות. אולי כמו זו מסקס והעיר הגדולה-שכחתי את שמה. אבל, היות וכנראה המפיק ההוליוודי לא יתקשר אליי הבוקר אז אני משלימה עם מה שאני הייתי רוצה להיות יותר נחמדה יותר אימהית יותר חכמה יותר חברותית אבל היות ולא יבחרו אותי ל"דונה אידאלה " השבוע אז אני משלימה עם מה שאני. אולי עניין של תבונת הגיל. בוקר טוב, שיהיה אמן

גליה12

New member
הלוואי וזה היה עובר בגיל 15 או 20

קראתי ראיונות עם נשים בגיל העמידה המתענות בניתוחים פלסטים בלתי הכרחיים של קיצור האף , ישור קמטים או הגדלת/הרמת/הקטנת החזה. ומשום מה, ותהרגו אותי אם אדע למה, לאחר שאפן קוצר או שדיהן גדלו- הבטחון העצמי שלהם עלה אף הוא, הן טענו שחייהן החברתים השתנו והן הכירו יותר חברים/מחזרים. עם עובדות כאלה לא יכולה להתווכח. ושוב אני מדברת על נשים בגילי, לא על עלמות חן בנות 18 . אני- שהשלמתי בגיל 13 שלא אגדל יותר, ושנאבקת עם 1-2-10-20 ק"ג מיותרים תוהה אם היו משתנים חיי לו הייתי נראית כמו ההיא שהזכרת מ"סקס והעיר הגדולה",או ניקול קדמן... אבל לעולם לא אעשה משהו כדי לבדוק- ובוודאי לא משהו כואב כמו ניתוח.

אטיוד5

Active member
לא מאמין לך חצי מילה

ואם תגידי לי שאף פעם לא ניסית לרזות בעשר השנים האחרונות אז אני לא מאמין לך אפילו שמינית מילה.

גליה12

New member
בחייך-אני מנסה היום-ניסיתי אתמול

ואנסה מחר- אבל כל זאת תוך כדי ידיעה שאין הרבה תקווה- ניתוח- לא- דיאטה- בוודאי.

אטיוד5

Active member
היה.

שאלו אותי: "זהו? רק היה?" לבאים בתור עניתי "היה בסדר". אמרו לי : "זהו? רק בסדר?" לבאים אחריהם עניתי: "היה בסדר גמור" אמרו לי: "זהו? זה הכל?" אז אמרתי להם: "כן, מה עוד צריך?" אמרו: "מה זה? ספר איך היה? מה עשיתם? כמה ציצים ספרת? " וכך הלאה וכך הלאה. בקיצור, היה בסדר. הילדים התנהגו למופת. רק רבו קצת על הדיסקמן היחיד שהבאנו. ממש הפתעה. נסענו פעמיים דרך מצפה רמון. בדרך הלוך התקרבנו לחוות האלפקות וכל האלפקות רעו מחוץ למחנה. אז צפינו בהם ולא נכנסנו. היינו במצפה התתימי. נהדר. הבת פחדה להכנס לצוללת. אז נכנסתי שם עם הבן ואשתי לקחה את הילדה לסירה עם רצפת הזכוכית. שני אלה היו די מאכזבים. חוצמזה היינו בבריכה ולא ראיתי אף ציצ חשוף. מעט תיירים. לא מעט ישראלים. זהו בקיצור. היה.

vered4

New member
לא רק משלימה עם איך שאני נראית היום

הרבה יותר נוח לי. למרות שאני יכולה לרצות אולי לרזות, זה בכלל לא באותו קנה מידה של גיל הנעורים- עשרים +. בגלל שאנחנו לא חיים את ה"חבר´ה" כל יום, הקריטריונים הם יותר שלנו ופחות של החברה. ובזכות הניסיון, יש לנו גם את היכולת להסתכל על פרסומת ולצחוק לה בפרצוף.

דליה.ד

New member
אתמול ראיתי פרסומת

על "בובת אופנה" מיו בובה שמתלבשת "על פי צו האופנה" כך לפי המפרסמים. בבקשה, ככה בונים סטריאוטיפים! הרי כל מה שמעניין בנות זה אופנה. בנוסף התפרסם שיצ´פרו את החיילות בצפון בתמרוקים ומוצרי טיפוח. אין לי ביעיה שיצ´פרו אותן - חלילה ואדרבא - אבל...מי היה מעלה על דעתו לצ´פר חיילים במוצרי טיפוח??????! והם גם היו יכולים למצוא לזה שימוש נכון? כי החילת עדיף שתהיה צחה ומאופרת גם בקו?...

אטיוד5

Active member
השאלה היא לא ...

אם את צוחקת לפרסומת בפרצוף. השאלה היא אם את צוחקת גם לרופא שלך בפרצוף!

bimbo.

New member
האם החורגת של שלגיה דווקא../images/Emo68.gif

היתה מאוד מרוצה מאיך שהיא נראית. אבל טוב, הכל אגדה, כידוע. במציאות, העיסוק האובססיבי ב"אוי ואבוי איך אני נראית", אינה נחלתן רק של הצעירות, ולא תמיד תבונת הגיל נוגעת לנושא זה. כאן אין תבונה. אני מכירה נשים ב"גיל הזהב" שמוציאות לעצמן את הנשמה בנסיון להראות חטובות. זה שזה פאתטי זה כבר סיפור אחר. אני בהחלט מאשימה את התקשורת מכל המינים בהערצה המטורפת הזאת למראה חיצוני מושלם. וישנן רבות שהן מאוד אומללות, ואיזה שהוא ניתוח אף או חזה בהחלט עשוי לגאול אותן מצורך בפסיכיאטר. כנראה שזה העונש שקבלנו על התפוח של חווה: תמיד לקנא באחרים. אגב, שמעתי שיש כאלו שמוציאות צלעות כדי לצמצם את המתניים. ייתכן שזו אמת?????????

צלעות אני אוהבת לאכול ולא להוציא

והאחרונה שיצאה מהצלע הייתה דווקא חווה ,נדמה לי. אבל ברצינות מי מאיתנו מושלם? כלומר אולי יש. אבל אני-לא. לא ביופי, לא באופי, לא בהתנהגות , ולא...כנראה בעוד אי אילו פרמטרים. כן- הייתי רוצה להיות חתיכה בלונדינית עם ציצי של פמלה אנדרסון. הייתי רוצה להיות נחושה כמו הילרי קלינטון, נעימה כמו רבקה מיכאלי, בשלנית כמו שולה מודן, קלילה כמו אודטה דנין...להמשיך? אבל -אני מי שאני עם הטוב והרע שבי חיצוני ופנימי. כן.אני מנסה להראות טוב יותר כן.אני מנסה להתנהג חכם יותר אבל -הכל עניין של פרופורציות . זה לא הכל בחיים. ויש כנראה שלב של התבגרות והשלמה עם מי שאני, צער מסויים על מי שאני לא. אבל השלמה.

AYELET1

New member
אני משלימה חלקית עם כל מה ש...

הייתי רוצה ליהיות ואני לא... וזה שעברתי את גיל 20 לא פתר לי לחלוטין את התיסכולים בנושא
מה שכן, לכל אחד ובעיקר אחת
) עקב אכילס שלו, שלא קשור באמת לאיך שהוא נראה, אלא למה , שבאופן אישי לחלוטין, מפריע לו (לה...). לדליה- בטח שיצרני צעצועים/אביזרים ושאר שמונצעס , מנציחי סטיגמות (הם צריכים להתפרנס
), אבל יש כאן עניין של ביצה ותרנגולת, או מה שיותר מדוייק, לדעתי, כדור שלג שכל אחד מוסיף לו קצת- היצרנים והצרכנים. נראה שעניין הגינדור מולד, לפחות בחלקו (ולראיה- צורך ההתייפייפות אצל בע"ח) , ויצרני האביזרים משתמשים בצורך או ביצר הזה (ולכן לא מתקיים כאן עניין הביצה והתרנגולת).

לפי מה ששמעתי והאזנתי בערוץ 8 לפני

לא הרבה זמן, יופי זה ( להגיד את זה בקיצור ) הביטוי החיצוני של בריאות והאדם כמו כל חייה מצוייה מחפש פרטנטר בריא לחיים המשותפים בעתיד למען המשך השושלת. זה שאצל בני-האדם דווקא נאישה זאת שכל חייה רודפת לשדרג לעצמה את יופי ולא הגבר ( כמו שזה אצל רוב בעלי החיים ), כנראה יש לזה קשר עם התפוח של חווה. אצל רוב החיות הנקבה היא הנחבאת אל הכלים, הקטנה יותר והצנועה יותר, רק אצל בני-האדם לא האישה היא זו הנחבאת אל הכלים, ובוודאי לא אל כלי המטבח. ולמרות התכונות הפיזיות הנותנות לה פחות יתרון על הגבר ( גובה, משקל, אפילו תוחלת חיים...) היא מצליחה לכבוש לעצמה מקום טוב באמצע השורה הראשונה ביציעה הנכבדים...

גלי®

New member
אולי אני במיעוט נשי , אבל אני כן

אוהבת את איך שאני נראית ! תמיד אהבתי ! הייתי מלאה והיה לי נוח עם זה , אח"כ (בגלל דכאון שחרור ) רזיתי 15 קילו , הייתי מקלון ועדיין אהבתי את עצמי ! אולי יקשה עליכם להאמין , אבל מעולם לא עשיתי דיאטה ! אני גם לא צןבעת את שיערי על מנת להעלים שיבה ... לא חושבת שאני "מלכת יופי" , אבל אני בהחלט שלמה עם המראה החיצוני שלי !

למעלה