יפה מאוד!!!

phrizer

New member
מנצל"ש - מישהו יודע למה

לילדים מבתי ספר יסודיים בצפון נותנים חינם את הציוד לבתי הספר ולא נותנים גם לתלמידי חטיבות הביינים והתיכונים בצפון? תודה מראש על התשובה
.

ע ל ו מ ה

New member
לכל ילדי הצפון נותנים?

אני שומעת על המבצע הזה פה ושם, אבל כתושבת הצפון לא קיבלתי עליו שום פרטים. לא בטוחה שהמבצע "גורף". יודעת על מקום עבודה שרצה לתרום וכשפנה לעיריות שונות התבקש לתרום תיקים. המקום רכש כמה מאות תיקים באופן עצמאי מרשת גדולה ואנשיו נסעו באופן עצמאי לאיזה מתנ"ס לחלק את התיקים - אני בספק אם אפשר ככה לכסות את כל הצפון. נראה לי שזו יותר מגמה כללית מאשר מבצע גורף. מה שכן, די קל לקנות תיק לילדי יסודי, הציוד מוגדר ופשוט. לגדולים יותר כבר דרושים מן הסתם יותר ספרים ויותר סוגי מחברות. ככה זה... תורמים "מתחת לפנס"...

SIKU

New member
לא יודעת איך את מגדירה צפון

אבל לתושבי קרית שמונה, מועצה אזורית גליל עליון ומועצה אזורית מבועות חרמון חילקו. אם אני מבינה נכון חילקו דרך בתי הספר. (אנחנו קיבלנו תלושים במזכירות הישוב לאסוף את התיקים מכפר השעשועים). התלושים הגיעו מבית הספר והם אישיים וניתנים למימוש רק עם תעודת זהות.

לפyמים

New member
גם נהריה קיבלו. אנחנו לא הצגנו רק

את התלוש, בלי ת.ז. לדעתי כל קו העימות קיבל, לא יודעת אם עוד ישובים קיבלו.

במבואות החרמון לקחו את כל הציוד

מכפר השעשועים, חילקו לפי מספר התלמידים מא' עד ו' בכל ישוב והביאו אל הישובים. אצלנו חילקו את הציוד באופן שווה בכל התיקים וחילקו לילדים. אני אישית תרמתי את מרבית הציוד למשפחות נזקקות ולמשפחה שביתה ניזוק מפגיעת קטיושה. באמת לא ברור מדוע מחלקים רק לתלמידי בי"ס יסודי...

צללית4

New member
נכון גם פה חילקו לתלמידים מא' עד ו'

זה לא פייר מה עם כיתות האחרות

למעלה