יפה לכם לשתוק. פצלוחההההה.... נשקנייייי... אחתתתתת...... שיט אין למי לילל.
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #1 יפה לכם לשתוק. פצלוחההההה.... נשקנייייי... אחתתתתת...... שיט אין למי לילל.
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #6 נו ההיא שאת "מתה עליה" קיצר מקפה הגענו לטבעת. נו מה אני אשמה החנות הייתה לי מול העיניים. אלף פעם ביקשתי שיעבירו משם את החנות .
נו ההיא שאת "מתה עליה" קיצר מקפה הגענו לטבעת. נו מה אני אשמה החנות הייתה לי מול העיניים. אלף פעם ביקשתי שיעבירו משם את החנות .
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #10 אלק לא ..... היית צריכה פצלוחה הטבעת לי!! אבל אם את כול כך רוצה לקנות לי משו בושם מתאים לי . תרגישי נוח לקנות לי
אלק לא ..... היית צריכה פצלוחה הטבעת לי!! אבל אם את כול כך רוצה לקנות לי משו בושם מתאים לי . תרגישי נוח לקנות לי
L L M A E New member 12/9/04 #11 מיואשת... שכחת שאצלי...כל יום..זה יום הולדת) הטבעת שלי! אגב...קיבלתי מתנה מהחבר הכי טוב שלי..בושם) ריח נפלא! ת'קרבי קצת ..תריחי)
מיואשת... שכחת שאצלי...כל יום..זה יום הולדת) הטבעת שלי! אגב...קיבלתי מתנה מהחבר הכי טוב שלי..בושם) ריח נפלא! ת'קרבי קצת ..תריחי)
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #16 שיט שיטטטטטטטט..... ברחה לי התגובה לאן שהוא. קיצר קפצי לי! למי יש כוח לחזור על זה עוד פעם. ותביאי הבושם לפה נריח אם טוב יהיה על מה לדבר
שיט שיטטטטטטטט..... ברחה לי התגובה לאן שהוא. קיצר קפצי לי! למי יש כוח לחזור על זה עוד פעם. ותביאי הבושם לפה נריח אם טוב יהיה על מה לדבר
L L M A E New member 12/9/04 #20 למה שיט? פאק פאק פאק יותר טוב) חחח להלהלהללהלההההההה אוחח אוהבת את פרנק סינטרה!
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #7 מי ישןןן.... ולמה לא קיבלתי קפה? שלא נדבר על נשיקה. אהה ואגוזי........
מ מיואשת3 New member 12/9/04 #18 ואי כול..... אחד וההובי שלו. אני אוהבת לקטר.<לא שזה עוזר לי> תביא דפ ועט נכין רשימת בקשות.