יפה, יפה../images/Emo123.gif
אני רואה שהפורום מתעורר ברגע שאני הולכת...
אני צריכה להבין משהו מזה??
אני חייבת לספר לכם מה עבר על אתמול... (אני יודעת שזה לא כ"כ קשור לE.R אבל..) אתמול הייתה ממש ממש עייפה (אני קמה ב 5:30 כל יום) והייתי כמו שיכורה, דיברתי שטיות הצקתי לסובבים אותי וכו´... אחרי העבודה נסעתי לבקר את האחיינית שלי וחזרתי מאאאאאאאוד מאוחר (22:00) אבל בדרך הייתי ממש על קוצים. כל הזמן העברתי תחנות ברדיו - מB.U לרדיוס וחוזר חלילה. בקיצור- התחיל שיר חדש ברדיוס ולא הייתה לי סבלנות להתחיל לשמוע שיר חדש אז העברתי ל B.U ושם היה שיר שאני לא סובלת אבל נישארתי שם. אחר כך אני חזרתי לרדיוס ובדיוק סיפרתי לאמא שלי שחברה שלי סיפרה לי שהיא שמעה שיר חדש של THE CORRS עם בונו מ-U2 ובנתיים יש אותו רק ברדיוס. עוד לא סיימתי ת´משפט והבנתי שהשיר החדש שהעברתי אותו היה השיר הזה!!! פתאום צרחתי- לאאאאאאאאאאאאאאאאא אמא שלי נורא נבהלה ואני הייתי "בהסטריה". אני העברתי שיר של הקורס. אני זה פשוט לא מתקבל על הדעת!!! אני עד עכשיו בטראומה מזה. עכשיו, איך זה מתקשר לE.R? אתם בטוח שואלים... אז רק רציתי לאמור- שלמרות שהייתי כ"כ עייפה הלכתי לישון רק אחרי שהראיתי את הפרק שהקלטתי שלשום (עם האחים המתאגרפים) וגליתי שלא ראיתי אותו אף פעם. זהו, זה מה שהיה לי לספר. רק שתבינו - אני פריקית של הקורס. אסור לדבר איתי כשאני שומעת שיר שלהם. ולכן אני כ"כ מזועזעת מעצמי. איך לא זיהיתי את אנדריאה (הסולנית). אני בטוחה שזה בגלל בונו. זהו. הכי טוב להאשים אותו.
אני רואה שהפורום מתעורר ברגע שאני הולכת...