יער כפרה!!!!

יער כפרה!!!!../images/Emo25.gif

יער מותק תקרא את הכל במבטא פרחי עצבני... יער כפרה נשמה עניים כליות... מה המצב איתך מה המצב יא מעושן!!! ראיתי את התגובה שלך.. מרוצה?! מרגש גבר עם עצמך? כאילו שצור-הדסה הצופיפנקים יותר טובים?!!! מה אתה מתנשא? זה בגלל שאתה נוסע על סקייטבורד????!!!!!!!?!?!?! יופי לך כי אני לומדת קפואירה... אז תפסיק לעשות שטויות... אל תתייחס בקיצור כפרה עניים נשמה אני חולה עלך שרופה עלך מירי טויטו

THE sky angel

New member
מנצל"שת!!

תראו חוצפה של בצפר!!! לא רק שהם ביטלו לנו את הגד"נע, מכל מיני תירוצים מפגרים, הם החליטו לעשות לנו טיול שנתי עם שכבת י', שאף אחד לא רוצה לצאת איתם, ועוד זה טיול כזה של זקנים רק הולכים קצת אבל זה לא משנה כל כך.. בגלל איזה שביתה מפגרת של המורים ש"אסור לעשות אירועים מחוץ לבצפר", מה שאומר שגם אין פורים כנראה.. מה עושים?! החלטנו לנסות לשבות, לתלות שלטים, כבר נמאס מהקיפוח!!!!!!! מה דעתכם?!?? מה עוד אפשר לעשות?!?!?!

rinani

New member
וואי איזה ביצפר דוחה...

מה קורה למורים??? התחלקו על הראש הם מבטלים טיול והם מבטלים פורים??? מזה הדבר הזה אפילו בביצפר שלי עדין לא הגענו לרמה כזאת ותאמינו לי יש לי חרא של ביצפר... לפי דעתי בהתחלה תלכו בדרך הנעימה תעשו עצומה או משהו כזה עם כל חתימות השכבה ואם זה לא יעבוד אז תעשו מה שעשו בביצפר של רותם שהם מחו על זה אני מקווה שזה יעזור ואם לא אז תקראו לי אני יפוצץ תמנהל/ת שלכם במכות! המשפט האחרון בצחוק!

THE sky angel

New member
תמנהלת!!

ואז הכלבים האחרים שמורים בבצפר יגידו לכם- "תרגעו!! זאת קליה!" חחח קוראים לה קליה .. :) סתם.. אממ לא יודעת זה מזה חוצפה ולא אאכפת לי טיול שנתי (בעצם כן אכפת כי אז לא יהיה לי הרבה זמן עם יובל והרבה זמן עם סבתא!!) אממ אבל גדנ"עעע.??? זה החלום שלי!! אני קורעת אתם הם מעלים לי ת'קריזההההה!!

THE sky angel

New member
שכחתי לציין- עצומות- לא עוזרות!

עשינו על הגדנ"ע שביטלו, ואין מזה דפקו אותנו השנה... יש איזה מורה שנה שעברה לתנ"ך שהברלע הזאתי לא לימדה כלום אז אנחנו צריכים השנה להספיק חומר של שנתיים- והמורה לא תחשוב על להגיש אותנו למועד חורף..! "..תלמדו לבד!.." חצופים!

THE sky angel

New member
ועכשיו- למאבק!!!

איזה יום משובח היה לי היום!!! תקשיבו מה עשינו בסופו של דבר!! כל הכיתות הנמוכות (החלשות כאילו..) עשו "שביתה" לא נכנסו לכיתות, וצעקו ושרו שירים "אין טיולים אין לימודים" וכאלה, והמנהל חטיבה שלנו בא וצעק עלינו ואמר לנו להיכנס לכיתות ואז אפ'חד לא הקשיב, אז הוא אמר לצאת למגרש, והוא בא ומזה צעק עלינו שזה בכלל לא אשמתו ושכמה שהוא מנסה ככה אנחנו פוגעים בו, ושזה לא שביתה שהוא החליט ושהוא נלחם להפסיק אותה וכו'.. ואז הוא צעק עלינו וזה אז אנחנו חזרנו לכיתות והם נשארו במגרש כי הוא אמר להם שהם לא חייבים ללמוד זה בעיה שלהם. קיצור היה לנו שיעור *** (לא נציין איזה כדי שהיא לא תיפגע), באותו זמן כשחזרנו, וגיליתי שיש לנו מורה - כלת עולם!! היא אמרה לנו שככה לא נצליח כאילו סתם אנחנו מורידים ת'רמה שלנו,היא עזרה לנו לנסח מכתב ליו"ר ארגון המורים, שלחנו את המכתב לתקשורת- טלוויזיה- ערוץ 1, 2, 10, לעיתונות- ידיעות ומעריב, לרדיו צפון ולנתן זהבי- נקווה שהם יעשו עם זה משו. מעל הכל שלחנו את זה למשרד החינוך, לארגון המורים, למנהלת של בצפר, למפקח של בצפר, לכל ראשי המועצות האזוריות שלנו (מעלה יוסף מטה אשר ושלומי) ולמנהל חטיבה שיצא כלי בטירוף!! הוא תיקקן לנו דברים וזה.. וד"א מסתבר שמורים לא תמיד עם חרא!! :) קיצור, היה משו משובח בהחלט! (זה, והעובדה שכמעט לא למדנו כל היום חיחי.. :)

c r a z y y y

New member
גדולללל מעווולה!!!

אני גם הייתי עושה ככה.. או מנסה... תתפללו שזה יגיע לתקשורת וכולם ישמעו ממכם!!! כל הכבוד!!!! אגב מאיזו מועצה את? ואיזה כיתה את?

THE sky angel

New member
בלי נדר... שאני יתפרסם...

ואז תהיה לי דרך קלילה לעולם החדשות... חיחי... אני ממעלה יוסף.. ואני בכיתה יא'.

THE sky angel

New member
עדכונים! עדכונים! עדכונים!!!!

כרגע (בעצם לפני כמה דקות אבל היו לי מלא טלפונים מאז!) התקשרה אליי מישהי ממשרד החינוך, ודיברה איתי, הציעה לי מה לעשות, ואמרה לי שהם מזה תומכים בנו ומקווים שבאמת ייתייחסו אלינו ברצינות! בלי נדר טפו טפו נצליח!! ואז אני יוכל לראות את יובלי שלי להר-בההה זמן!! חיחי.. :9)

ווי נשמע מגניב לאללללללללה

למה רק אצלינו אין כאלה דברים?! אין תקשורת, אין הפגנות ... טוב בעצם יש טיולים ויש פורים וכל זה (בגלל זה היתה ההפגנה נכון?) אז לא ממש צריך ... אבל נשמע לי כיף בטירווווווווווווף

מורקי!!

תגובתי: אני ממש מקווה שיצליח לכם בכל ה"מרד" הזה.. כאילו.. זה ממש מדהים עד כמה תלמידים מסוגלים להשפיע ככה!! על המערכת החינוך בבצפר.. ואפילו שזה יגע בתיקשורת.. עד כדי כך שעוד אמרו לך שיתייחסו אליכם ברצינות!! אז הנה עוד פעם - בהצלחה!!! :)) אממ.. משהו אחד לא הבנתי.. את כתבת את המכתב ועזרו לך? יעני את עומדת בראש כל זה? כי.. אמרת שהתקשרו אליך ושדיברת עם אנשים מהתקשורת.. ?? בכל מקרה אוהבת אותך ושיהיה לך את כל הכח בעולם להמשיך בזה ולהצליח וב-ג-ד-ו-ל!! :)
גדול גדול! :)

THE sky angel

New member
לא אני עמדתי בראש זה...

אני יותר הייתי ממונה על להשיג טלפונים ולשלוח את המכתבים, את המכתבים חברה שלי וידיד שלי ניסחו, והמורה עזרה להם. ואח"כ גם המנהל חטיבה קצת... רוצים לראות מה כתבנו??

THE sky angel

New member
טוב אני יקליד את זה...

לכבוד: מר רן ארז יושב ראש ארגון המורים- ירושלים. הנידון: מחאה על ביטול הטיול השנתי. אנו, תלמידי כיתות יא' בתיכון אזורי גליל מערבי למדעים ואומנויות "נתבשרנו" שעקב סנקציות של אירגון המורים, שוב התבטל הטיול השנתי שלנו וכן התבטלו פעילויות נוספות. לנו התלמידים המתגוררים באיזור קו העימות, הטיול השנתי מהווה עבור רבים מאיתנו הזדמנות נדירה לצאת מהשגרה היומיומית ולחוות דברים אחרים, ולבקר סוף סוף באתרים הסטורים ודתיים בירושלים. אנו מצהירים: אין לנו דבר נגד המאבק המתנהל בין משרד האוצר לבין ארגון המורים על זכויות שונות כחלק מהזכויות במדינה דמוקרטית. אנו מתקוממים: על כך שהמאבק הזה מתנהל על גבנו תוך פגיעה בנו. אנו מוחים: על ביטול כל האירועים שאמורים להעניק ערך מוסף לשגרת הלימודים. אנו דורשים: נהלו מאבק כרצונכם, הימנעו מפגיעה בנו! אנו לא נשב ונשתוק אם השביתות והסנקציות ימשיכו להתנהל על גבנו! על החתום- תלמידי כיתות יא', תיכון אזורי גליל מערבי למדעים ואומנויות. העתקים- מפקח בית הספר. יו"ר מועצת תלמידים. מנהלת בית הספר גברת קליה הילו. מנהל חטיבה עליונה מר דובי וורצברגר. משרד החינוך. ארגון המורים. ראשי המועצות האוזוריות: מר אבי קרמפה- ראש מואצת מעלה יוסף. מר יהודה שביט- ראש מועצת מטה אשר. מר גבי נעמן- ראש מועצה מקומית שלומי. *ובנוסף המכתב נשלח למערכת ערוץ 1,2,10, ולעיתונים- ידיעות אחרונות ומעריב, לרדיו צפון ולנתן זהבי.

זה ממש יפה

כל מה שאתם עושים.. ישר כח!! :) ובאמת! שיהיה לכם המון בהצלחה
ו.. תעדכני אותנו כן?!?! :)

פIלי

New member
מירי נשמה!!!! ../images/Emo144.gif

הכל טוב איתי יא עשוייה וול דאן.. כן, ת'אמת אני דיי גבר.. אפילו גבר גבר אם יורשה לי לציין.. ואחותך צופיפניקים. לפחות לנו יש טופי חינם בקן! מוהאהאהא (לצופים יש כסף וזה) .. ותראי.. עם כל הכבוד, זה שאני נוסע על סקייטבורד דיי נותן לי ייתרון טבעי.. ואם את חושבת שקפוארה זה משהו, אז תראי - חומר לומד קפוארה, והוא נחות! אז זה פשוט לא הגיוני. מכאן נובע שקפוארה > סקייטבורד. (אני מבקש לא להרביץ לי אחרי ההודעה הזאת, זה הכל אשמתה. אני לא רציתי לענות בכלל)

היא הכריחה אותך אה?!

קשרה אותך לעץ ואמרה לך שאם אתה לא מחזיר לה תשובה היא תשרוף את העץ בעוד שאתה קשור אליו
:p

למעלה