יער גשם טרופי בחדר

ברק ו

New member
יער גשם טרופי בחדר

שלום. לפני כמה ימים ראיתי תוכנית טלוויזיה אמריקאית על דברים מיוחדים שאנשים עושים. אחד האנשים שם הפך חדר בביתו למעיין "יער גשם טרופי". אני חושב שהוא השתמש בגידול הידרופוני. יש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי בהן: 1.האם דבר כזה מוכר לכם? 2.האם זה אפשרי לגדל צמחים טרופיים בגידול הידרופוני? או שהוא השתמש בצמחים מלאכותיים? 3. מה העלויות (לפי הערכתכם) של פרוייקט כזה? (בהנחה שמדובר בחדר ממוצע בגודלו) 4. האם אפשר להקים פרוייקט כזה לבד או שצריכים להזמין בעל מקצוע? בתודה מראש, ברק. נ.ב. מצורף קישור לחדר טראריום טרופי לצבים.

nony11

New member
בטח שאפשר

זה רק ענין של השקעה. אני מעריך שחדר כזה, הכל כולל הכל יעלה בין 5000 ל 20000 ש"ח. הכסף כמובן לא בעיה, עוד פחות מזה המידע, הכל כאן. צא לדרך, בהצלחה. ן. מה, התייאשת?

טסונמי1

New member
הכל מתחיל וניגמר בתאורה

ואני מניחה שאין אצלך מספיק אור בחדר לגונגל טרופי אז לפני שאתה מתחיל בגינון הידרופוני[לא בעיה ואין צורך בגנן] תיבנה תיקרת זכוכית או קירות זכוכית

ברק ו

New member
תיקרת זכוכית?

קודם כל, תודה על התגובה. ברשותך יש לי עוד מספר שאלות. למה תיקרת הזכוכית משמשת בעצם? האם אני צריך תיקרה שלמה מזכוכית או שמספיק רק לוחות זכוכית באיזורי הצמחייה? אגב, לגבי תאורה, כמה וואט אני צריך למטר מרובע כדי להשיג תנאים אידיאליים לצמחים טרופיים? ובקשה אחרונה, האם את יכולה להפנות אותי למאמרים או לאתרים בנושא? בתודה מראש, ברק

למעלה