יערית מלאכונת

יערית מלאכונת

אם הייתי יודעת שתהיי כאן אתמול הייתי נכנסת. לא, לא חגגתי, ממתי אני חוגגת את יום העצבנות? בכלאופן ואופניים מזלטוב (קצת באיחור בשל בעיות טכניות, תסלחי לי?). זכית להיוולד מחדש וכמה שזה היה מזעזע - הדי הטראומה יקהו אבל היכולת לראות באמת תישאר לך תמיד. פעם אביטל ציטטה כאן שיר שהסתיים במשפט: ``רק מי שהיה קרוב למוות יכול כך להעריך את החיים`` (אביטל, מקווה שציטטתי נכון). את עומדת בפתח עשור חדש. מי יתן וכל משאלותייך ומאווייך יתגשמו. אוריאנה

softy

New member
מצטרף

למרות שאני יודע בוודאות שיעריתוש חיפשה אתמול בערב עכבישים על התקרה. סופטי יו``ר התנועה לחיפוש תנוחות חדשות.

יערית

New member
נו מה לעשות??

כל החברים שלי מבלים, האדם הכי קרוב אליי פיזז לא במסיבת פיצוץ(לא תרתי משמע) ואני ממש חיפשתי אוזן קשבת, אז פניתי לעכבישים שבתקרת ביתי, הם היו מאוד סימפטיים,הציעו את עצמם למאכל,אבל אני צמחונית:) יערית.

יפעת*

New member
מצטרפת ו..

יערית!!!! אל תאכלי יותר מדי שלא ת.. :cool: נו מה לעשות לוקח לי זמן...

יערית

New member
היי יפעתוש

מקווה שקיבלת את הדשים ששלחתי לך עם... חוץ מזה כבר ראית שאוכל בשבילי זה המלצה ;-) אז כן...היה הרבה הרבה אוכל..... אבל הכי אהבתי את הפירות של אחרי:) וכמובן את כל הסבלנות של המשפחה לאור מה שעבר עלי, מאוד חבל לי שלא יכולתי להיות לצידכם אמש, אם לא הייתי אחרי זה,ממזמן הייתי משגעת אתכן שם! ביי חמודה. יערית

למעלה