יערית כנסי רגע

bllog master

New member
לצערי כן , שמעו הכדור הכחול תקחו

מומלץ

שלומק'ההההההההההההה

אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כפרעעעעעעעעעעעעעע עלייך אבל אתה לא רוצה אותי אז אני מתפרשת ולוקחת את עוז לבעלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יערית שכחי מהכול זה ניגמר

זהוא פגעת בי השפלת אותי בפומבי !!את בן רע. ואני רצינ י מאוד מאוד .עלק מיתפשרת

:O יאההההההההההההה

עוז זה נגמר???????????????????????? זהו??????????????????? לחפש חתן אחר כאילו? לאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאא אל תעשה לי את זה דיייייייייייייייייי יא רוע לב אחד אני בנאדם טוב ולא התכוונתי להשפיל רק צחקתי... חבל שאתה לא מבין צחוק אבל אם זה טעות של בית סוהר ואין מחילה אז וואלה אין לי מה להגיד חוץ מ.... מ-צ-ט-ע-ר-ת! אוהבת יערית!

טוב...

אם הרסתי אז אין מה לעשות כמו שאמרת זה הרוס כבר.. אז חיים מקסימים ולילה קסום אוהבת יערית

לא הרסתי...

אתה הרסת... נתת לזה להימשך כמו מסטיק בלי טעם אבל אמרת שה נגמר אז חבל על האנרגיות שלנו בכלל לילה טוב עוז וחבל שזה נגמר ככה עוד לפני שהצחיל להיות באמת משהו רציני... אבל לא נורא פעם למעלה פעם למטה הגלגל הוא עגול ומי שלא יודע להסתובב הוא יפול... אוהבת יערית!

אוף :(

עוז לא התכוונתי לפגוע אתה יודע שאני האחרונה שתיפגע בך חבל שאתה חושב שאני בנאדם רע רק כי צחקתי כאן ואתה חשבת שזה היה רציני אני לא מתפשרת לעולם בטח לא על חבר... אז אמממ.. מצטערת וחבל שהשיחה נגמרה ככה לא יפה... הלכתי לישון עם דמעה בעין אבל לא נורא יעבור לי כמו כל דבר שעובר בחיים לילה טוב אוהבת ומצטערת יערית!

למעלה