יערית בעיר הגדולה

יערית

New member
יערית בעיר הגדולה

חברה מתקשרת: -יאלה בא לך היום לרקוד? -לא יודעת נראה כבר..הילדים..ביבי סיטר... -אל תהייה רעה,נראה כבר עד הערב.-בסדר אין בעיה. ערב מגיע: יערית מגיעה לבית החברה,מגיע השותף השלישי לבילוי,אופס נוסעים בדהירה אל עבר העיר הגדולה. נכנסים למקום המוכר והידוע,הצפוף,מלא עשן,מלא ילדים(20+)וגם מבוגרים, עיניים מלטשים לכל עבר,לוחשים באוזניים מילים חסרות משמעות,ומה בס``הכ ביקשתי? תנו לרקוד בשקט..תנו להכנס לעולם שלי.. פתאום בזוית העין ניתקלות עיניי בשלישייה נחמדה,שתי נשים גבר אחד ,צעירים בגילאי העשרים,רוקדים יחד ושמחים,חייכתי לעברם ופתאום אני רואה שאחת מהשתים מתנשקת עם הגבר(לגיטימי לא?),אבל אמרתי לעצמי בליבי, לא נעים מהאחרת שככה השניים מתלהטים לידה והיא לבדה,אך עודל א סיימתי לחשוב על כך,והגבר פתאום מתנשק עם האחרת,מה זה נשיקה חבל על הזמן,כמעט שהתפשטו להם,טוב, אמרתי סבבה שיהנה לו משתי העולמות,אך לא דיי בכך,פתאום שתי הנערות התחילו להתמזמז בניהן,להתנשק ,כול פיות הרוקדים סביבן היו פעורים,גם אני פתאום אמרתי לחברתי``מה קורה פה?``זה לא המקום לאורגיות,אני כבר הייתי במקומות שכאלו בת``א וברחתי מהן,למה גם פה? מה הקטע של ``ההתבלטות שלהם?``מה הם רצו להוכיח? ביננו זה דיי גירה את המוח שלי,אך לא אהבתי שזה היה בפרהסייה,לכל דבר יש טעם,וזה איבד מהטעם שלו.. יצאתי מסוחררת מהעיר הזו,חסרת הגבולות,חסרת כל היגיון. חזרנו לכפרינו השקט והאנושי:) ומה אתם חושבים שלא אחזור לרקוד שם? אחזור ועוד אייך,נראה לי שהם לא יגיעו לשם יותר,כי כולם לטשו בהם עיניים,ואף פנו אליהם שזה לא המקום לכך. יערית-המומה אך מבינה שיש אנשים עם צרכים .....

למעלה