יערית את פה ? אז איך זה שאת לא פה ? שרון שם
ש שרון-ב- New member 21/5/01 #3 אני מבינה שרק לז. שלך אין המשך. ביאסת אותי אריה בכל כותרת של הודעה שלך יש המשך... שרון מחכה להמשך
A ariegur New member 21/5/01 #4 הסבר לשרון על הז. שלי 1. הדבר האחרון בעולם שאני רוצה זה לבאס אותך. 2. לז. שלי יש שני חלקים: 2.1 מצד אחד זה אני. 2.2 לצד השני אין המשך. 3. ככה זה, מה אני יכול לעשות? אריה
הסבר לשרון על הז. שלי 1. הדבר האחרון בעולם שאני רוצה זה לבאס אותך. 2. לז. שלי יש שני חלקים: 2.1 מצד אחד זה אני. 2.2 לצד השני אין המשך. 3. ככה זה, מה אני יכול לעשות? אריה
ש שרון-ב- New member 21/5/01 #5 זה היה הסבר על הז. שלך ? או על המח ? שרון, עדיין לא בטוחה מאין אתם חושבים.. ומה לעשות ? לעשות !
A ariegur New member 21/5/01 #8 זה לא משנה. המוח שלי מחובר ישירות לז. שלי. הז. שלי מכתיב למוח שלי מה לעשות. ארז.
ש שרון-ב- New member 21/5/01 #7 קוני למל גם להחדיר צריך לדעת לא כל הצועק (ובטח שלא שטויות) זוכה שרון, מתחשבת בגילך הצעיר ובצבע (נגיד) הלא מקורי
קוני למל גם להחדיר צריך לדעת לא כל הצועק (ובטח שלא שטויות) זוכה שרון, מתחשבת בגילך הצעיר ובצבע (נגיד) הלא מקורי
ק קונדום מחורר New member 21/5/01 #10 ממי- שלי אני לא צועק. אמרתי שאני רציני. לפי התגובה אני מבין שאת צריכה נואשות אחד שמתמצא טוב ב.... ב.... להחדיר.... מקווה שאצלך - כל העמדות האסטרטגיות - פנויות מ.... מ.... קורי עכביש...
ממי- שלי אני לא צועק. אמרתי שאני רציני. לפי התגובה אני מבין שאת צריכה נואשות אחד שמתמצא טוב ב.... ב.... להחדיר.... מקווה שאצלך - כל העמדות האסטרטגיות - פנויות מ.... מ.... קורי עכביש...