יערה

yaaraz

New member
אני בבה"ד 10

ואיפה את
מה קורה
מה חדש
שנים שלא דיברנו... ומי את בכלל
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים

עטלף77

New member
יערה מה נשמע? שנים שלא דיברנו ../images/Emo6.gif

למה את לא מתקשרת או משהו? גל, מאוד מצחיק... את עצמו

הילוני

New member
היי!!!!!!!

היה ממש ממש כיף !!!!!!! וניסו למכור לי אקסטזי והירואין.. חוץ מזה היה נורא כיף לצאת מפה קצת .. זהו ..התחילה השנה .. אני לא מאמינה שאני בי"א ! אבל אני מתחילה להתרגל לרעיון .... מה חדש איתך ?!

yaaraz

New member
רק רגע ../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את מנסה לרמוז פה שאני לא מספיק שווה לא מספיק קולית גם לי פעם ניסו למכור אקסטזי וכל השטיות הי אני גם רוצה יחס מה פה קורה פה
אז מה אז התגייסתי אז אני לא פה אבל עדיין ברוחי אני פה ואני מקבלת דיווח אקסטרים של מה קורה פה אז הלו... יחס דרך אגב גל זה יקר להתקשר........ ומשכורת צבאית זה רק 320 שח אז ככה

הילוני

New member
../images/Emo70.gifהיי את !

אני לא אמרתי שאת לא שווה.. ובטח לא בגלל שהתגייסת אני פשוט לא מכיה אותך בכלל.. והתכוונתי ליערה אחרת

yaaraz

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז כן יום כיפור בא אז אני באמת מקווה שתצומי ואלוהים יסלח לך ואם לא אז תגיע לגינהום (תשלחי אימיל לספר איך שם
) חוץ מזה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה וסליחה

עטלף77

New member
למה את שולחת אנשים מהפורום לגיהנום?

לא חבל לבזבז גולשים?
חוצמזה, כל עוד היא אומרת שלום אז זה בסדר...

Bassman

New member
כל הכוסיות בגיהנום../images/Emo70.gif תקשיבו לי!

אלוהים יודע

shantizem girl

New member
יערה!!!!!!!!!!

מה נסגר איתך? את לא מתקשרת, כלום............ מה קורה?! כמעט שכחתי מקיומך!!!!!!!!!!!!!!!

גיטה!!!!

SHNTIZEM RULLS!!! איזה כיף לי! אנשים זוכרים את קיומי!! מצטערת שלא כתבתי הרבה זמן, פשוט הייתי ה מ ו ן זמן במד"א, וחגים, משפוח´ה, בלגאנים, י"א, מש"צים-אורצור עסוקה ועשוקה...
אצלי הכל בסדר (כמאמר השיר), וני מקוו שגם אצלכם. הילה, מתוקה-אני מתגעגעת אליך משו-פחד, ולכולם בעצם! מה קורה עם המפגש, שהפעם יודיעו עליו גם האימייל?!?
יערה

הילוני

New member
למה את לא כותבת ../images/Emo35.gif

היי יערה מה המצב? אני מתגעגעת גם אלייך למה את לא כותבת משהו ? דואר ? או באימייל ? לא שומעים ממך !

סליחה חמודה, אני די הרבה זמן במד"א

אבל אני אשתדל לכתוב יותר...גם בפורום וגם אליך. מה שלומך? איך החופש (הבא עלינו לטובה, מזמן לא היה חופש במחוזותינו...)

הילוני

New member
ילדה עסוקה..

מה המצב ? הייתי צריכה אתהחופש הזה.. למרות שאני "אבלה" הרבה בחרשיה למתמטיקה.. שמו לנו מבחן ישר אחרי החופש שלומי טוב מאוד ! ואת ? את נשמעת דיי עסוקה ? איך בירושליים ?

למעלה