יערה בת שנתיים

אמאדובה

New member
תודה, גם אני רוצה להאמין כך

כנראה שלא במקרה הצלחתי להרות אותה רק אחרי שעבר התל"ם, כך שאפשר להאמין שגם לו אחותה היתה נולדת בזמן היה סיכוי קלוש שיערה היתה מגיעה בכל מקרה... (איכשהו זה מנחם אותי ואת בנזוגי)

חוה76

New member
מוציאה ראש מה... כדי להגיד מזל טוב!

חביבתי ושכנתי (לעת עתה?) היקרה, מזל טוב ענק לך ולביתך הנושקת כבר לגיל בת מצווה. מבינה את התחושה כאילו יערה והקודמת לה קשורות איכשהוא בקשר קוסמי ומורכב שמערבב ביחס אליהן תמיד רגשות הפוכים יחד, בבת אחת. זה בסדר גמור. כל תינוק מתחיל מתחושה או צורך מסויים, מרגע מסויים של זמן כרונולוגי והסיפור של אותה נקודת זמן.ההתחלה של יערה כרוכה בנקודת זמן כזו - לא פשוטה. אבל מאותה נקודה יש לה סיפור לגמרי משלה, והיא סוחבת בתוך אותו הסיפור את אחותה - מגדלת אותה יחד כחלק בלתי מודע של סיפור חייה. במובן הזה אני מרגישה שגם אלה שכביכול השארנו מאחור, גדלים. הם גדלים עם האחים שלהם (אחיות) ואיתנו כיוון שהם כבר חלק בלתי ניתן להפרדה מהסיפור שלנו, ממי שאנחנו היום. בקיצור, מזל טוב. תחגגו ליערונת המתולתלת והמקסימה שלכם עם עוגות מקושטות ועם המון המון חיוכים של עונג ממילים חדשות ומשפטים הולכים ומתארכים, ותני לה נשיקה (גם לך אפשר?) בשמי. שכנתך האנטיפטית.

אמאדובה

New member
אוהו, תראו מי כאן ../images/Emo3.gif

כמו תמיד את יודעת לומר בדיוק את המילים הנכונות. תבואי יותר
למה שכנתך לעת עתה? מקווה שנמשיך להיות שכנות, גם אם נהיה בדירה יותר גדולה
(אגב שכנים, הילדה שעשית לה בייביסיטר בארץ עכשיו)

mic75

New member
המון המון מזל טוב

מאוד ריגש אותי אני שוחלת לקטנה הרבה שמחות וחיוכים

אמאדובה

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo24.gif

הרקוב לא שלח לי הודעות על תגובות להודעה הזו, משום מה. חשבתי שהתעלמתן ממני... ואז נכנסתי וראיתי כל כך הרבה תגובות מרגשות. תודה

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

זוכרת איתך מפורום אובדן בו היינו יחד ואת ההריון של יערה שהיה במקביל להריון של ביתי. מדליקה איתך
ליערה וגם
לילדה שבלב.

נאשא

New member
מזל טוב לילדת ה../images/Emo28.gif

איזו גדולה יא אללה. ואיזה גיל מתוק. אני חייבת לראות אותה שוב! מזל טוב לאמא הגדולה ולאוצרית הגדלה.

נאשא

New member
אה, ומה שכחתי

להגיד שגם אני זוכרת טוב טוב את האובדן ההוא של לפני יערה, מה שמדהים אותי שוב כמה זמן אנחנו כבר מכירות...

זושיה

New member
רק להגיד שאני קוראת אותך גם פה

ואיתך, גם אז וגם עכשיו. ושאין לי ספק שהלב הענק שלך מכיל את שתיהן (ואת אחיהן הגדול, כמובן), ומדליקה איתך את כל הנרות כולם.

קודם כל מזל טוב

ליערה ה
ולאמא שלה המהממת. זוכרת איתך את האובדן, ההריון שאחריו והלידה המאושרת (לא להאמין איך הזמן טס) מדליקה בשבילך נרות מכל הסוגים ומאחלת שביתכם יהיה מלא באורה ושמחה תמיד

אמאדובה

New member
שוב תודה לכולכן

אני לא מגיבה בפירוט לכל אחת מקוצר זמן (סיבות טובות - ארגון יום הולדת מוקדם, לבכור דווקא...) אבל קוראת הכל, אתן מחממות את ליבי.

ברבי28

New member
יקרה

מדליקה בשבילך את שלל סוגי הנרות, וגם שולחת
ליערונת שבעצם היותה מסמלת את ניצחון האור על החושך

למעלה