יערה בת שנתיים

אמאדובה

New member
יערה בת שנתיים

אני מתנצלת בפני יערה שזו לא הודעה שמחה וחוגגת (את ההודעות השמחות פרסמתי במקומות אחרים) גם בגלל ההודעה של אירית, אבל גם בגלל שאני יכולה לכתוב רק פה את הרגשות הנוספים שעולים ביום הזה. אתמול בלילה מצאתי את עצמי קוראת שוב דברים שכתבתי לפני 3.5 שנים, כשאיבדתי את האחות הגדולה של יערה, ואחר כך במהלך ההריון שלה. ככל שההריון התקדם ויערה הפכה לגדולה יותר מאחותה הגדולה, המשכתי לכתוב מכתבים לאותה תינוקת אבודה, מתנצלת בפניה שהנה תינוקת אחרת תופסת את מקומה. והיום, כשהילדה בת השנתיים תופסת מקום כל כך גדול בביתנו ובליבנו, אני לא יכולה שלא לחשוב על אותה ילדה שבערך עכשיו היינו חוגגים לה עם 3 נרות בעוגת יום ההולדת אבל במקום זה היא נמצאת רק במגירה סגורה בלב. קשה לקלוט שאילולא האובדן ההוא, יערה כנראה לא היתה פה. ולמרות שהאובדן לא היה באשמתי עדיין יש רגשות אשם לא הגיוניים שמנקרים. אז היום אני מדליקה
ליערונת שלי, וגם
לילדה אחת שאת שמה אני אומרת רק בלב.

א וש ר י

New member
אמאדובונית

בלי הרבה מילים...כי השארת אותי מרוגשת עם מה שכתבת... ליערה- את כל המזלים הטובים שבעולם. אי אפשר כמובן להתעלם מזה שהיא גדולה כבר!!! ויחד עם זה החוסר הזה בלב. חושבת על זה הרבה בזמן האחרון. על האין והיש שקיימים כל הזמן אחד לצד השני. ו...מה לומר? שחיים עם זה? אז כן. בעצם. קחי ממני הרבה חיבוקים. ו...עוד כמה. אני

yakir797

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב ליערה המקסימה

והנה נר סוג אחר
לכול הילדים שלא זכו לחגוג יום הולדת אירית

קיטי08

New member
מזל טוב ליערה

שנתיים זה גיל מופלא. אני חושבת שאחותה הגדולה, אכן נתנה לה חיים במתנה. לעד כל שמחה שלנו עם הילדים, תהיה שזורה באובדן של הילדים שלנו שאינם פה. מאחלת לכולכם הרבה שנות אושר משותפות.

אמאדובה

New member
קיטי, ריגשת אותי

עד עכשיו חשבתי על זה הפוך - שאילולא האובדן יערה לא היתה פה. את הצלחת להפוך לי את התמונה בראש לכיוון החיובי - שיערה כאן בזכות אחותה הגדולה.

סינטה1

New member
חברה אהובה שלי ../images/Emo201.gif

קודם כל חיבוק גדול לך וליערונת המתוקה לחגיגות השנתיים. היום של האובדן שלך חקוק לי עמוק עמוק בלב. יוצא לי המון לחשוב על אלה שפה, ואלה שיגיעו (
) ומה היה קורה אילו... לשאלות אלו אין פתרון. אוהבת אותך ומחבקת חזק.

אמאדובה

New member
../images/Emo24.gif סינטה אהובה שלי

גם את זכורה לי מתקופת האובדן, כאחת מנקודות האור...
אחת גדולה גם בשבילך

whimsical me

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo201.gif

אמאדובה יקרה, הלב יוצא אליך... שיהיה בכל זאת יומולדת שמח ליערת הדבש המתוקה, ושהמקום של היש השמח בלב שלך רק יגדל ויאפיל על השאר.

אמאדובה

New member
תודה ווימסי ../images/Emo24.gif

יום ההולדת יהיה שמח בלי ספק. אני שמחה שהחור בלב לא בא על חשבון המקום של ה"יש". כנראה שבאמת שהלב שלנו מתרחב להכיל את כל ילדינו, אלו שאיתנו ואלו שלא.

מזל טוב ליערה המתוקה

זוכרת היטב את לידתה המרגשת... שולחת לך חיבוקים זוכרת איתך את הקטנה שתשאר קטנה לנצח. מירי

אםדניאל

New member
אוי יקירתי

איך בפסקה קצרה תמצת את הסבך הנפשי שיש לנו... היש המקסים שנמצא, האין הבלתי נודע ורגשות האשם. מדליקה איתך נרות מכל הסוגים ומחבקת >לגבי מה שהתמסרנו לגביו, אולי נדבר בטלפון - נראה לי שלי יהייה יותר קל להיות יצירתית בע"פ<

happy

New member
רגישה אחת כמה שאני דומעת

מחבקת אותך חזק חזק חזק. וזוכרת איתך.

שלומית76

New member
מזל טוב לחגיגות השנתיים

בריאות אושר והרבה נחת!!
וגם
זכרון אחד לנשמה אחת יקרה ששומרת מלמעלה על כולכם.

מזל טוב לילדת יום ההולדת ולאמא שלה../images/Emo20.gif

הלוואי ועם כל שנה וכל יומהולדת תצליחי לתת לעצמך מתנה ולהקל במשהו את המשא הכבד שאת נושאת ואת התחושה שאת צריכה להתנצל. ואני מאמינה שיערה בכל מקרה הייתה מגיעה למשפחה; היא נשמה שנועדה לכם בלי קשר לאחותה הגדולה ולאובדן ולכן בעיניי היא לא תופסת את מקומה של האחות אלא את מקומה שלה. מאחלת לך שה"יש" ושהשמחה תמיד יהיו גדולים מהצער.

למעלה