יעקובו זה כל ההבדל...

mc patis

New member
יעקובו זה כל ההבדל...

למרות שכל השחקנים שלנו נלחמו במשחק אתמול,רק שאיגביני נכנס התחיל השינוי ופתאום בבום קיבל מסירה גאונית מרוסו שישן רוב המשחק הביא סללום והכניס... ואז נפתח מרכז השדה והחברה קיבלו ביטחון. אבל אני שואל מה יקרה שיעקובו יעזוב (בטוח שבשנה הבאה הוא כבר לא יהיה פה) מה יהיה אז? אם כל הכבוד לכל החלוצים שלנו יניב קצת עייף במשחקים ורפי כהן גם מחטיא הרבה וגם כמו שאמר איזה פרשן טלויזיה או שהוא לא מוסר אף פעם או שהוא נותן מסירה שהפך אחד לא יכול להגיע אליה.וסבילה... לא יודע לא מכיר אותו כל כך והוא לא נראה לי מציאה גדולה.התקווה היחידה שלנו זה השני ניגארים שלנו בנוער ראיתי אותם בערוץ של חיפה והם משחקים משחק מדהים!.פשוט מדהיםאתם לא מאמינים איזה מהלכים איזה דאבל פאסים נונסטופ.אבל מה יהיה אף אחד לא יודע צריך לחשוב על פתרון לשנה הבאה ומהר!.

נתי (בת)

New member
תשובה ....

אם וכאשר יעקובו יעזוב אני מבטיחה לך שימצא לו מחליף ואתה שואל למה אני כל כך בטוחה ? אז הרי לך תשובה : עונה שעברה בניון היה זה שכביכול החזיק את מכבי חיפה ... בעונה שעברה כולם היו עסוקים בשאלה מה אם בניון יעזוב לאירופה ? דבר זה אומנם לא קרה כי בניון נשאר בארץ מסיבותיו הוא ... והנה קם משום מקום מנהיג חדש בשם יעקובו ! במידה ויעקובו יעזוב ימצא לו מחליף ולך תדע אולי יבוא שחקן חדש או שמהספסל יקום שחקן ויהיה רביבו הבא ... ואולי בכלל יעלה שחקן מהנוער ויעשה את ההבדל ? את זה נוכל לראות רק בעונה הבאה ... בנתיים תהנה מיעקובו בעונה הזו ואל תעסוק במה יקרה אם ... שלכם תמיד תמיד : נתי :)

teen17

New member
או בקיצור אפשר להגיד.....

תחיה את ההווה ולא את העתיד!!!

נתי (בת)

New member
בדיוק !!!

שמחתי להבין שהבנת את מה שכתבתי ! נתי :) נ.ב. : teen 17 קיבלת את המסר שלי ?

teen17

New member
אכן כן

למה? נ.ב. השם שלך הוא באמת נתי? או משהו אחר?

נתי (בת)

New member
../images/Emo13.gif תשובה לשאלתך ../images/Emo13.gif

בלי סיבה .... והשם שלי לא באמת נתי ... נתי זה קיצור של השם שלי !! נתי :)

למעלה