יעני מה

Tzetzek

New member
שמע

אני בטוח שזאת תחרות קשה, אבל אין סיכוי שזה היה יותר גרוע מהערב הכי גרוע בהיסטוריה של העולם. כבר שכחתי איך קראו לזה אבל זה היה לפני איזה 4 שנים במועדון ה"צופה" עם איזה 300 להקות. זאת הייתה מכה קשה לכל מי שהגיע. וואו. איזה ערב נורא.

IDNTFS

New member
היה ערב נחמד, דווקא.

Trademark להקה ממש טובה, "בוא לבאר" עשו סט קצת יותר ארוך מהרגיל, Together ניגנו כמה שירים חדשים ולא רעים, ו-D.P.A. היה כיף כמו ביום ראשון, אבל מכיוון שהמקום היה יותר גדול מהפטיפון, זה אולי לא נראה מטורף באותה המידה. אבל השיא היה כש-D.P.A. הוציאו לפני השיר "The Backstabber" עותקים של הפאנזין "ילדות עשוקה 1" שהם צילמו במיוחד בהופעה, קרעו אותם לקרעים קטנים, ועשו קונפטי! סתם, אני משקר וזה לא קרה. אבל אם אני זוכר נכון, מישהו התכוון לעשות משהו בסגנון בהופעה של 30 Days Affair בצופית. מה שהיה חרא בערב הזה, זה שמחוץ לאולם ההופעות הייתה גלריה של צילומים של כל מיני קוקסינלים, שקוקסינלים אחרים צילמו, וכנראה רק קוקסינלים יוכלו להעריך את העבודות האלה.

ehud Fatcore

New member
יזכר לדורות?

לא הייתי אומר שיזכר לדורות. טוגדר היה ממש מגניב, למרות שהיה יכל להיות יותר לדעתי. בוא לבאר היה גם מגניב, מצחיק כזה. ודי פי איי היה בסדר, ביום ראשון היה בן זונה, ביום שלישי זה כאילו שכחו לעשות סאונד. היה גם יותר מדי אלימות. אולי אני קצת הומו. אבל זה בסדר. היה אלים. נראה מה יהיה היום אבל מבחינת הערב עצמו, היה מעפן. מזל שהיה קיוסק עם נסטי לימון להציל אותי. יוני בן דור חתיך.

MrFurious

New member
זין גדול על כל השונאים.

היה ערב מצוין. להקות ז'ון גלר אחת אחת, הכל זרם כמו שצריך, היתה הופעה של די פי איי ואנחנו עשינו מעצמנו צחוק. מעולה.

VeryRuud

New member
תמונות?

מה עם תמונות מההופעה? אני מת לראות אותם! בבקשה אם למישהו יש מידע או אתר שיוסף לינק ! תודה.

VeryRuud

New member
תודה

אדיר תודה... אבל אן תמונות מההופעות עצמן? זה ממש יעזור לי..

למעלה