יעןץ

simon107

New member
יעןץ

אני מתעסק ביבוא ושיווק של מוצרים לתעשית המזון אני אדם יחיד אך אני חש כי אני דורך במקום בנושא מוצרים חדשים לא מוצא פריטים חדשים לכדי להתפתח וכמו כן חש עיפות ואי רצון למרות שלקוחותי אינם מרגישים זאת מה עושים?

ייעוץ אישי.

פורום גישור מנסה לתת מענה לבעיות/מחלוקות/סכסוכים בין אנשים. בנוגע לבעייתך, ולכן לא נוכל, כמגשרים, לעזור לך בבעיה זו. אנא נסה ייעוץ אישי/מקצועי/קאוצינג וכד'. שיהיה לך המון בהצלחה. ואם יורשה לי דעה אישית (לא כמגשרת!!) - נסה לבדוק עם לקוחותייך איזה מוצרים הם עוד צריכים, אילו צרכים קיימים ואינם מסופקים ע"י אף לקוח.(זה יכול להיות משהו שקשור לענף המזון ולא מזון פרופר) כאשר כל הצרכים יהיו לך ברורים, נסה לבדוק באינטרנט אם קיימים מוצרים בארץ/בחו"ל אשר עונים על אותם צרכים. ישנה תערוכה בסין פעמיים בשנה, בהם מוצגים כל המוצרים שאפשר לחלום עליהם. כדאי לבדוק גם שם. תוכל לעשות זאת ישירות (ע"י נסיעה לסין) או ע"י מתווכים. אפשר לבדוק גם בתערוכות באירופה.אולי תהיה הראשון בארץ במוצר חדש. זהו כיוון אחד. ייתכן ויענה על צרכייך וייתכן ולא. במידה ולא - כדאי לשקול ייעוץ אישי שיוכל להתאים לך ספציפית.

אורנה35

New member
ייעוץ עסקי

שלום אמנם אתה לא נמצא בפורום הנכון אך כנראה שצריך גם מזל....
בין שאר הפעילויות שלי אני יועץ לעסקים קטנים ובינוניים (אל תתבלבל הניק הרשום זה של אישתי) ומחובר לעוד יועצים שיכולים אולי לתת לך מענה לפגישה צור קשר במייל [email protected] עמיר

tudu

New member
כנס גם לפורום שווק ופרסום ויזמות

יש בעולם תערוכות מזון וירידים (גם תערוכת מזון אחת גדולה בישראל פעם בשנה) תוכל למצא שם שפע של רעיונות, הזדמניות לשיתוף פעולה וכו.. קרא את הספר "האוקינוס הכחול" (שאל בסטימצקי) יתן לך אולי תנופה שיווקית לתחומים חדשים ומסעירים !!

למעלה