יעל...

יעל...

יעלל....מכל מה שקראתי בפורום התרשמתי ממך מאוד..ואני מאוד אשמח לשאול אותך קצת הרבבהה שאלותת כי נראה לי שאת מבינה הרבה בתחום ...אז ככה................... לאיזה סוכנות את הכיי ממליצה ליי?? אניי בת 14..1.64 את חושבת שזהה נמוך?כי אני בטוחה שאני עוד אגבההה איך את מציעה לבוא לפגישת ייעוץ..?? ולדוגמא..עם אני מקבלת חוזהה למשל עם רוברטו...מה כבר יש לשנות בו?????כאילו אני מאמינה שרוברטו מנסח את זה בצורה הכי טובה שאפשר מה כבר צריך לשנות?????????? ודרך אגב.....אני גם מבאר שבעע...חחחחחחחחחחח אשמח עם תעני לי את השאלותת טללללייייי!!!!!!!!!!

Melvina

New member
כמה תשובות

אני בגיל 14 הייתי בידיוק באותו הגובה, 1.64, הפסקתי לגבוהה בגיל 16 בערך והיום אני בגובה 173-4 לכן איך לך מה לדאוג. האמת שלדעתי אין טעם להתחיל כלכך מוקדם כי גם אין מה להתחיל בגיל כזה, תחכי אולי שנה-שנתיים ואז תלכי לסוכנות כמו כן עד אז את תשתני הרבה בחיצוניות שלך והשינוי הוא תמיד לטובה.

לטלי..

תיראי האמת אתת נמוכהה מאמי ובדרך כלל בגיל 14 לא מקבליםם בנות נמוכות.. אבל אני מאמיהנשאם יש לך פנים יפות יקבלו אותך. תנסי ללכת לרוברטו או לעלית מודלסס תישלחי תמונות שלך לסוכנות ואםם ירצו אותך יחזרו עליך תיראי רוברטו כותב דברים זאת אומרת זה חד צדדי... אז כדי לא לצאת בבסופו של דברר מובסדת עדיף לשנות למרות שבדרך כלל רוברטוו לא מאכזב.. בהצלחהה שיהיהה לך יעל

למעלה