יעל שלום

adiella

New member
יעל שלום

אני מתלבטת לגבי לימודי פיזיותרפיה, זוהי צומת דרכים מרכזית מאד עבורי והייתי מעוניינת לדעת מה ביכולתי לעשות בכדי לקדם את החלטתי. האם ישנה למשל אפשרות להתנדב באחד מהמרכזים או המכונים העוסקים בתחום על מנת לטעום ולהכיר קצת יותר מקרוב את העבודה בשטח? אודה להתייחסותך, בברכה עדי

הכרת המקצוע

עדי שלום, אני בהחלט חושבת שלפני ש"רצים" ללימודים, חשוב קודם כל לדעת יותר על המקצוע. אני לא בטוחה שיתאפשר לך להתנדב ולעזור בטיפולים (אם זו הייתה כוונתך) אבל אני בטוחה שלפחות בחלק מבמכונים/מרפאות/בתי חולים יאפשרו לך לצפות ולהתרשם מהעבודה, לדבר עם הפיזיותרפיסטים העוסקים במגוון התחומים השונים, לדבר גם עם מטופלים, וזה יתן לך קצת יותר כיוון ועזרה בהחלטה. אני לא יודעת מה המדיניות בשאר מקומות העבודה, אבל אני יודעת שאצלנו מאפשרים זאת. בהצלחה.

adiella

New member
בהמשך לתשובתך...

תודה על תשובתך המהירה, למי יש לפנות על מנת לתאם ביקור?

yme76

New member
הזמנה../images/Emo92.gif

שלום עדי, אני פיזיותרפיסטית ומדריכה קלינית לסטודנטים לפיזיותרפיה. אני עובדת בבית אבות, במכון של קופה ובביקורי בית. באיזור הדרום! את מוזמנת ליצור קשר. תוכלי גם לדבר עם סטודנטים שבהכשרה אצלי עכשיו. שילחי לי מסר עם כתובת email או טלפון, אם זה מתאים לך (בדרום
). בהצלחה בכל דרך שתפני בה. יונית.

ocean4

New member
שלום,אפשר גם להצטרף

אני כמו אודליה בדילמה קשה על סמך חוסר ידע/מידע על המקצוע.ומעוניינת ללמוד אותו בעתיד.אשמח אם אוכל לקבל כתובת/מס' טלפון רלוונטי לבוא ולהתרשם.תודה

yme76

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo154.gif

הי ocean, אני רואה שהסתדרת גם עם לראות בי"ח. כל הכבוד לך. ואם יתאים לרוחך המצקוע - הרווח כולו שלנו
חג שמח

ocean4

New member
../images/Emo152.gif תודה! על הכל

החוויה מאוד העשירה אותי,המקצוע אכן מסקרן ומושך... עכשיו נותר לי לחתור לציון פסיכומטרי בהתאם ויאללה ללימודים. אני רוצה להודות על כך שהקדשת לי מזמנך,על החויה כולה. מאחלת פורים שמח וצבעוני לך ולכל מטופלייך. אני בנוסף מחפשת אפשרות לקבל אינפורמציה על מגוון שיטות הטיפול שמתבצעות בבריכות.אם יתמזל מזלי(כמו שקורה עד עכשיו) אצור קשר עם מומחה/ית בטיפולים ההידרוטרפיים,לפי ההרגשה קבלתי בנושא זה מעט אינפורמציה.

למעלה