יעל שלום

ehudfogel

New member
יעל שלום

שני דברים שרציתי לספר לך כקוריוז: 1. בישוב בו אני גרה יש חוץ מתומר שני ילדי ק"פ ולשניהם קוראים... טל 2. בחודשים הראשונים אחרי הלידה הטריד אותי מאוד העניין שלא ידענו זאת מהאולטרהסאונד וכשטל הגדולה (בערך בת 25)מה יש לתומר עניתי ק"פ ואצלך זה גם? האם ראו את זה באולטרהסאונד? תשובתה היתה את כולי לא ראו לא היה אז (והיא תאומה)בהפתעה!!! לילה טוב שחר

סיפור חמוד, ומה שלומך בכלל, שחר?

מה שלום תומר ומה החלטתם בסוף? הולכים על האליזרוב הזה או על ניתוח? את יודעת, שחר,חשבתי על זה המון אחרי שדיברנו ואז, אמרתי לך שאני, אם היה לי צ'אנס היום לא לעשות ניתוח אלא לנסות מכשיר, הייתי עושה את זה. אבל אחרי שהסברת לי שגם התפקוד של המכשיר מותנה בניתוח והכנסה של הפינים והטבעות לתוך הרגל וכרוך בכאבים, חשבתי לעצמי שזה כבר אותה "צרה" ואם אחרי זה גם עם המכשיר הילד צריך כיסא גלגלים ומוגבל כל כך כי אסור לו לדרוך על הרגל, אז אני הייתי כן מחליטה על ניתוח. זו הייתה ההחלטה שלי אם הייתי עומדת בפני שתי אפשרויות כאלה. בכל אופן, זה כמובן נתון לשיקולכם. ספרי מה קורה איתכם. צ'או, יעל

ehudfogel

New member
יעל

אנחנו בסדר יש עוד זמן לעכל, להתלבט ביקשנו מרופא המשפחה שלנו שיבדוק במעגלים שלו מה כדאי בנתיים נהנהים מהזמן שיש עד שנתחיל לסבול תומר היה היום בבריכה- עם הגנון חשבתי שהוא יחשוש להיכנס בלעדינו אבל הוא הפתיע את כולם העיז ושחה ממש כמו גדול מה איתכם? איך טל? לא שאלתי אותך איך אחותו עברה את התקופה הזו שכל תשומת הלב היא לאחיה? זהו יום טוב שחר

שחר, שמחה לשמוע שאתם

מחליטים בנחת ובאיזי. החיפזון מהשטן. העיקר שתהיו שלמים עם עצמכם. טל בסדר, היינו בפיזיו היום. הוא מתקדם למרות שהוא כבר לא סובל לעשות את התרגילים האלה.נמאס לו מאוד. הפיזיוטרפיסטית אמרה לי שזה קורה אצל כולם, חוסר ההתמדה הזו, אבל אנחנו משתדלים מאוד לשמור על תרגילים קבועים ומשחדים אותו באלף הבטחות... אחותו עוברת את התקופה בסדר גמור. היא עוזרת ותומכת. היא גדולה, בת 12, ומבינה את המשמעות של כל העניין. תודה על ההתעניינות, יעל

ehudfogel

New member
מבטיחה לעשות זאת

האמת לא חשבתי על זה לבד אולי בגלל שטל הגדולה חייה את חייה בלי מגבלות כך לפחות זה נראה וטל הצעיר הכל כבר אחריו הוא בכיתה ד' אני חושבת, ובלי סיבוכים אבל אני אומר לזאת ולהורים של זה שחר

למעלה