יעל מעצבנת

muleman

New member
יעל מעצבנת

כשהיא מנחה התוכנית משעממת וגם כל תוכנית היא חייבת להזכיר בקטנה שהיא דוגמנית. הבנוווווווווו חוצמזה התוכנית נהייתה משעממת כי המנחים פשוט לא טובים(חוץ מעופר) my 10 cents

muleman

New member
אה ו

היא גם לא כזאת יפה כמו שעושים ממנה היא ממש שטוחה ורזה מידי... בטח התקבלה לעבודה רק בגלל פרוטקציה בזה שגרה עם מלי

swirrrly

New member
האמת שבעיניי היא באמת כזאת יפה.

וזה לא מדויק פרוטקציה. דרך מלי היא הכירה את התוכנית, אבל עד כמה שידוע לי לא העדיפו אותה בגלל הקשר שלה עם גברת לוי-גרשון(
). אבל זה נכון שהיא שטוחה ורזה. אני אישית שונאת אותה מטעמי יותר מדי משחקת אותה אינדיווידואליסטית, וגם כי לפעמים החיים היפים שלה מעצבנים אותי.

גם עופר לא כזה.....

נו הבנו שהוא חתיך עם הבולנז' שלו אבל חאלס....... את עושות כאילו עופר מושלם או משהו, אני מעדיפה ב ה-מ-ו-ן את מיכאל ומושיק, הם גם מצחיקים כמו עופר אבל להם ישש דבר שאין לעופר והוא נקרא טקט

לדעתי יעל מהממת! ובקשר לעפר..

אני חושבת שהוא עושה את התוכנית! כשהוא מנחה התוכנית הרבה מעניינת,מצחיקה ויפה יותר! בלי שום קשר למראה החיצוני! אני חושבת שהיה אתמול שידור ממש יפה עם עפר ויעל.. את האמת כל שידור של עפר יפה ומעניין!

hadas 5

New member
נמאס לי כבר להגיב על ההודעה הזאת...

יעל מושלמת ודי לקנא
תארו לכם עכישו יעל קוראת את זה... (חיחי עזוב אני סתם עייפה)

swirrrly

New member
זה מה שהיא תקרא../images/Emo26.gif

שכווולם חושבים שהיא מהממת, ולמרות שהיא שטוחה, מקנאים בה. :| ולמרות שהיא יוצאת עם נחיריים ומשקפיים(?). אבל באמת יכול להיות שהיא קוראת כאן. אם אני הייתי מפורסמת, אני הייתי קוראת באתרים עליי. >:

אוקיי תגזימי../images/Emo70.gif

אין לי בעיה איתו , פשוט התחלו פה לעצבן אותי
שמתייחסים אליו כאילו אלוהים
סה"כ עוד אחד עם עלייה מטאורית ונפילה מתאורית(כמו תמיד
) אבל מיכאל יש קריירה, הוא סטאדפיסט מדובב, שחקן והוא גם לומד עכשיו

swirrrly

New member
אני מעריכה את מיכאל....

מאוד
. אני מאמינה שהוא אדם די מדהים ושופע כשרון. אבל זה לא משנה את העובדה שיש לו נחיריים ומשקפיים...
די אל תרדו עליי עכשיו.
אני מודעת לצביעות של עצמי.
זה בסדר. מספיק יש קול פנימי שיורד עליי
. באמת!! בלי כוונות פוסטמאיות.

אנלא כועסת עליך../images/Emo13.gif

זה סתם עצבים בכללי|! האמת את ממש חמודע
ותגידי לקול הפנימי שיורד עליך שילך ל****** (נו מגיע לו הוא יורד עליך
)

y a ® d e n a

New member
מיכאל הכי טוב שם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ובאמת מרשמלדה צודקת, הוא לא רק מנחה הא עושה מלא דברים, הוא מביים, מדובב, שחקן ועוד דברים... וכן תתפלאו מאוד מיכאל בן אדם מאוד יפה...
ואני בטוחה שהוא נחמד מאוד מאוד
ולי נמאס שעושים כל הזמן מעפר אלוהים... חלאס אני אוהבת את עפר נורא הוא חמוד מצחיק ויפה ואני אוהבת אותו נורא אבל דיי תפסיקו לעשות ממנו אלוהיםםםם

hadas 5

New member
אני בטוחה ש...

כל אקזיט - שירי, מיכאל, עפר, יעל, מלי ומושיק קוראים מה שאנחנו כותבים פה... 100000000%...

מזה יש להם זמן בישביל זה... ליקרוא

מה חושבים עלייהם בפורום.. כאילו שזה מזיז להם

swirrrly

New member
אותי בתור מפורסמת זה דוקא

היה מענין. :||| כאילו מה הם לא בני אדם? לא מחפשים מדי פעם גישה ישירה למה חושבים עליהם? זה חלק מהכיף של המקצוע
בטח הכי ליעל גולדמן.. שהיא כל הזמן קוראת כמה אנשים חושבים שהיא מהממת.

למעלה