יעל והצבא הגדול

EaTit442

New member
יעל והצבא הגדול

הו, שלום לכם, אנשי תקשורת חופשית שכמותכם. אנשים ללא הגדרות זמנים שבאות אל קיצן בתום שלושים שניות, זוז. אנשים שיכולים ללכת לאן שיחפצו מתי שרק ירצו, בלי לומר קודם הקשב, המפקדת. אנשים שמסוגלים לחשוב לבד, לישון יותר משש שעות בלילה, או למעשה- להיות ערים פחות משמונה עשרה שעות ביממה. שבוע עבר, בסך הכל שבוע, פזמניקית שכמותי. וכבר הספקתי למצוא חברות טובות מרגשות, לשנוא את המפקדות ולסלוד המון מהאוכל הצבאי. מה שכן, לעניינו, טבעונות, היא די חיה וקיימת בצבא. פשוט בגלל שהאוכל הבשרי בצבא הוא בשרי והחלבי פשוט דוחה ברמות שלא יאמנו. הבעיה היא, שהאוכל הצמחוני פשוט לא קיים (אוכלות הבשר הפקצות שמחליטות לקחת את כל הצמחוני לפני שהפלוגה שלי מגיעה לחדר אוכל). מה שלמעשה מותיר לי את האפרסמונים הכתומים שביום ראשון היו מרגשים אבל ביום חמישי כבר נרקבו. כמה טראגי, או- מזל שיש שק"ל (מוכרים שם ארבע בטריות בארבעה שקלים!). ומה מגעיל כל כך אתם תוהים? המילקי בטעם בננה, התאריך שעל שקית השוקו פג תוקפה, הדייסה (דייסה, לעזאזל!) בצבא חום בוץ בריח יותר-מדי-קינמון, ובחביתה הגושית עד אימה הם תוקעים את הלחם של אתמול כדי להגדיל את הנפח. שהשם ישמור עלינו, או אולי הבנות האחרות מהפלוגה שמפטרלות עכשיו מסביב עם האמ16. ביום ראשון, אם לא יהיו בלת"מים, יעל תקבל את כרטיס הצמחונית שלה, וסוף סוף אולי תוכל לסעוד את ליבה ואת קיבתה המקרקרת. אוכל, מתנות והפתעות לרוב נא לשלוח לדואר צבאי, בסיס ניצנים. אוהבת, מלקקת וזקוקה לשפצור דיסקית, -יעל- (,המפקדת) (הקשב, המפקדת)

דדי שי

New member
איטית!!

יש לי חדשה שתשמח אותך- הניסוי הבלתי-מעובד שלך לא היה לשווא! בעקבות ההצעה שלך, אני כבר מעל שבועיים אני אוכל (כמעט) אך רק מזון טבעי בלתי מבושל- ומתכוון להמשיך בכך הלאה! כן, כן, חברים, יש לכם קריבוס חדש בפורום!

yaeltal

New member
אז אולי תוכל להסביר יותר טוב ממנו

למה אתה עושה את זה?

מזל טוב על החלטתך!

שיהיה לך המון
עם המזון הבלתי מעובד. ואם כבר הזכרת את איש הבננות היקר, קריבוס, איה הוא? בכולאופן, הנה בננה בשבילך-
ובננה בשביל קריבוס היקר, שאבד מבלי לשוב-

הו יעל! ברוכה הבאה...

באמת תהיתי איך עבר עליך השבוע בצבאי הראשון... האוכל בצבא נשמע טראגי..אבל זה צבא, אז צריך מראש להנמיך ציפיות. בכולאופן, אני אנצל את ההזדמנות ואשאל אותך מה זה "כרטיס צימחונית", ואיך מקבלים את זה. (אני מתגייסת עוד פאקינג שבועיים וחצי, זה יכול מאוד לעזור.) המשיכי לספר לנו את החוויות המפוקפקות של צה"ל-זה משעשע. ביי, הגר (שבקרוב גם לה יהיו חוויות מפוקפקות) נ.ב איפה את עושה טירונות?

f rat1

New member
כרטיס צמחונות ../images/Emo6.gif

מדובר בפיסת נייר עלובה, שאמורה כביכול למנוע מהפקצות במחלקה של יעל לקחת גם אוכל צמחוני וגם בשר! תוכלי לקבל את זה רק כתתחילי טירונות, ואין לזה כל משמעות מחוץ לבסיס הטירונות. בקיצור - עוד שטות צבאית... בהצלחה

למעלה