יעל הדר שולטת!!

Liri Kidman

New member
יעל הדר שולטת!!

היי מה קורה? תגידו יש פה מעריצים של יעל הדר? אם כן תכתבו לי לאייסיקיו 118807340. אני מתה על לחיי האהבה ועל סמדר ועל יעל הדר!!!!!!

בהחלט! תכירי את "איש יחסי ציבור"

הוא מטורף עליה ועל סמאדי חבל"ז!!!!! אני גם די אוהבת את יעלי, היא יכולה להיות חמודה!

יכולה להיות חמודה../images/Emo35.gif

ניבה, חשבתי שכבר הבנת שמה שקרה באותו יום בשנקין היה פשוט יום גרוע של יעל
דרך-אגב, היא זכרה אותך משם

תגובתי

לא, תאמין לי ממה שאני ראיתי כבר וכל זה, תאמין לי שיעל קצת סגורה כזאת ועצבנית, היא לא אוהבת אנשים שהיא לא מכירה היא לא הבן אדם הכי חברותי שהכרת, תאמין לי! אבל, בארועים עם מעריצים היא יודעת איל להתנהג, אבל היא לא מחייכת הרבה, היא טיפוס כזה. זיהתה אותי, יכול להיות...לא בטוח... מי שזיהו אותי היו, יהודה לוי, מטי וסופי.

rroo

New member
הייייייי

רק הוא? הסיבה היחידה שאני רואה את התוכנית הזאת היא בגלל יעל הדר היא פשוט מדהימה פצצה יפה חכמה נקמנית ביציט פשוט מושלם :) יש הבדל גילאים בין שנינו אבל אני מוכן להסתדר :)

עדן*

New member
היייייי

אני מתה על יעל הדר! היא לדעתי השחקנית המקסימה ביותר מבין כולם~!!!! באהבה עדן!

יש ביעל משהו מושך כזה, אולי כי היא

רעה. אני מותאת בדמיות רעות משהו מושך כזה להבין אותן, להכיר אותן לדעת איך הם במציאות וסמדר היא שמות קלאסית רעה, והיא מגיעה לשיאים. היא מעניינת, וככה גם יעל הדר, יש בה פלפל כזה, אבל היא די מפחידה אותי...

libi k

New member
שאלה לניבה!

יצא לך לדבר קצת עם יעל בערב של המסיבה? אם כן, אני נורא אשמח אם תספרי לי!

תשובה לליבי!

היי ליבי, מה קורה??? אמ, כן, יצא לי קצת לדבר עם יעל בערב, אבל את חייבת להבין משהו: בערב הזה היו מלא אנשים, ועל כל שחקן שבא איזה 100 אנשים נתפלו, דברו הצטלמו, בקשו חתימות אז לא היה להם ממש זמן לדבר ולהתיחס לכולם, זה קצת קשה את יודעת. בכל מקרה, הצלחתי להשחיל כמה מילים עם יעל (תארי לך את הבלאגן שהיה שם!), אמרתי לה כזה בנוחכות אנשים: "זאת רעה? תסתכלו עליה איזה מתוקה" ואמרתי לה שהיא "מכשפה מתוקה" סתם בשביל הצחוקים ויעל צחקה! היא סה"כ נראת בסדר כשהיא במקום שהיא יודעת שהיו אנשים והיא צריכה להתיחס אליהם. וזהו בערך....

libi k

New member
איזה כיף!

ואגב יצאת חמודה בתמונות. יש סיכוי שנראה עוד תמונות של יעל? please???

היי ליבי....תודה ליבי...בטח ליבי...

בוודאי שיהיה עוד תמונות, את צוחקת? אילן צילם את הפרצוף של יעל איזה 100 פעם (יעל המסכנה) אז הוא יסרוק עוד וישים אותם. יעל חמודה..... דרך אגב, תראי מחר כן? היא תהיה באלי יצפאן, יהיה אחלה!!

amirbilu

New member
ניבה!!את משווה את יעל הדר לסמדר../images/Emo46.gif

את משווה את יעל הדר לסמדר בזה שאת אומרת שהיא ליד צלמים ובאירוע היא מתנהגת יפה ושהיא לבד היא רעה,בדיוק כמו שסמדר עושה למאיה עם דורון!,ההשוואה הזאת לא מוצאת חן בעיני!אבל לפחות מזה שאני יכול להסיק שהמשחק של יעל הדר כלכך טוב!

אמיר, אתה לאללה טועה....

זה שטות . בכלל לא התכוונתי להציג את זה ככה... מה שאני אומרת זה דבר שהוא נכון, ממה שמקורות אמינים אמרו לי וממה שאני ראיתי בעצמי, ועוד אנשים אמרו כבר שיעל לא הכי חברותית... בכלל לא עלה על דעתי שזה נראה כאילו אני משווה אותה לסמדר (אני הרי יודעת ויכולה להבדיל בין דמות לבן אדם) ולא חשבתי בכלל על הרעיון שזה כמו שסמדר עושה למאיה ליד דורון.... וזה לא יעזור מה שתגידו על יעל, כי אני רואה איך היא מתנהגת ועל זה אני מגיבה.

libi k

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף שהוא צילם אותה הרבה! וכמובן, שאני אסתכל יצפאן! אני? אובססיבית? מה פתאום?

למעלה