יעל גרמן

Salem

New member
יעל גרמן

אז מה בעצם אתם חושבים על ראש העירייה? האם אתם חושבים שהיא לא מתאימה לתפקיד? למה? אישית אני חושב שהיא לא רעה בכלל, היא הולכת עם הזרם לא עושה משהו מיוחד אבל לא מזיקה לעיר. אני אישית פניתי אליה מספר פעמים בבקשות שונות וכולן נענו - פגשתי אותה וקיבלתי רושם מאוד חיובי ממנה. נכון שהיא קיצצה את תקציב החינוך, אבל אני מבטיח לכם שהכסף הזה יחזור לחינוך בסופו של דבר. מחכה לשמוע את דעתכם!

*neta*

New member
בנוסף למה שכבר כתבתי

כאן,אני רוצה להוסיף שלחפור זה נחמד, מטרה טובה..אבל למה לחפור בכל העיר באותה תקופה? וספר לנו קצת על המפגשים, באיזו מסגרת, מה היא ענתה לך, ואיך אתה יכול להבטיח שהכסף יוחזר?

Salem

New member
../images/Emo13.gif

גם אני מסכים שלחפור בכל העיר באותו זמן זה מוזר... ולא כל כך יעיל אבל אני מניח שהיא רוצה לעשות הרבה עד סוף הקדנציה הנוכחית שלה. אני לא יכול להבטיח שהכסף יוחזר - אבל מהרושם שקיבלתי ממנה זה קיצוץ זמני בגלל חריגה בתקציב החינוך של שנה שעברה. ברגע שהחוב יתאזן הכסף אמור לחזור. ואני לא יכול להרחיב יותר מדי על המפגשים (לפחות לא בפורום ציבורי כל כך
, בהזדמנות אני אספר לך)

shiri_b

New member
היא לא כזאת גרועה, פשוט

היו כמה עיניינים שבלטו כמו הקיצוץ במערכת החינוך, אבל היא בסה"כ בסדר, יש לה רעיונות טובים (למרות שלפעמים הביצוע לא משהו
) אני חושבתשהיא מתאימה לתפקיד ואני מקווה שהיא תבחר שוב, ותתקן חלק מהטעויות שנעשו.

שגיא123

New member
לדעתי היא טובה מאוד.

היא עשתה עבודה מצוינת עם כל מיני פרויקטים. לדעתי היא צריכה להמשיך עוד קדנציה.

Crazy_Bitch

New member
גרמן...

תראו, אמנם אני לא בקיאה בכל צעד וצעד שלה, אבל אחרי יום שלם שישבתי בלשכה שלה והחלפתי אותה (היא נורא נחמדה, קנתה לי סנדוויץ´ וקולה), הגעתי למסקנה שהיא פשוט עושה את העבודה שלה. היא לא מפשלת בגדול, אבל היא גם לא עושה משהו מיוחד ושונה... וזה חבל! אחרי הכל, יש לה הרבה כוח לעשות דברים בעיר, וחסר קצת!

*neta*

New member
החלפת אותה??

פשש אני רואה שהרבה פה פוגשים אותה..מחליפים אותה
ואני אומרת לתת לה עוד צ´אנס, סך הכל קדנציה ראשונה ומטעויות לומדים, לא?

למעלה