יעלי ואני

יעלי ואני

יעלי בתי היא בת 11. אני נמשך אליה ומתחרמן מאז שהיתה תינוקת. בחודשים האחרונים התחלתי גם לגעת ולמזמז. אתמול בלילה הפשטתי אותה וגמרתי לה על הבטן. אם יש עוד מישהו שעושה זאת, או מפנטז על כך, אשמח להחליף איתו חוויות. בברכה, אבא של יעלי.

נורא

נורא

נורא נורא בתור אמא ובתור אדם אני נחרדת למחשבה שיש אנשים כמוך שמגדלים ילדים מאוד מקווה שיתפשו אותך ויסרסו אותך או לפחות ישימו מאחורי סורגים והעיקר שלא יתנו לך להגיע לקרבתה של יעל המסכנה שאתה הורס את חייה

dafna l

New member
יש לי הרבה מה לומר לך

אבל לך קרא את הפורומים אלימות מינית תראה שם את בתך בעוד מספר שנים ואולי יעבור לך לך חפש עזרה מהר לך ולבתך אבא שמפנטז על בתו זה דבר אחד אך אבא שממש את הפנטזיה זקוק לעזרה מידית עברת את הגבול מהררררררר לטיפול והלוואי שאשתך תתעורר בזמן

גר^^בהר

New member
יה חתיכת נבלה סרוחה

עדיין לא ברור אם כתבת זאת לעורר פרובוקציה או כדי להוריד את זה ממצפונך אבל להחליף חווית .. ועוד תשמח לזה בהמה !! אדם כבר לא תיהיה...ואם אתה יצור אנוש...רחמים וזעם אדיר לי עלייך

תותי-בת

New member
אתה לא חושב שקצת הגזמת? בוש והכלם לך יצור נתעב שכמוך! כשראיתי את הכותרת שלך הודעתך חשבתי שמדובר באבא שמשקיע בבת שלו, שאוהב אותה אהבת אב לבתו, אז טעיתי טעות חמודה, לפתע הופיעה לפני הודעה מזעזעת ביותר שהשאירה לי את הרושם שאתה חולה ולא פחות!!!! לרגע לא חשבתי שיצור כמוך יעז לכתוב דברים מעוררים זעם והסתייגות שכאלו, אתה פשוט זקוק לטיפול, ודחוף... ולאמא של יעל שאני בטוחה שהיא לא ממש תקרא את זה - מה את פוסטמה?! את לא פוקחת עין?! את לא רואה מה נעשה לבת שלך?! לאבא של יעל - אתה פשוט חולה וזהו, הלוואי הלוואי הלוואי שיסרסו אותך - אמן!!!! ליאת.

tairon

New member
אתה בנאדם חולניבראש ואני...

הולך לברר אם יש אפשרות לאתר אותך כי אני יותר משישמח להביא את הודוי שלך לידי החוק!!!

הילי

New member
חלאת המינ האנושי

פחד פחד פחד שמסתובב בניינו חלאה שכזו ואנו חסרי אונימ . כתוב ``אל תרצח`` קראתי ובאמת התעורר בי יצר להרוג את אותו חלאה . רחמיי על אותה יעלי שאינה יכולה כמו אותה יעל התנכית לקומ ולהכניס יתד לרקתכ מבועתת אני ודאי יחזרו אליי מילותייכ כסיוטימ ואימרו לי אתמ כאנ אמ זה לא מפחיד מהו בדיוק פחד?????

A-naT

New member
אני באמת מקווה

אני באמת מקווה

שאתה לא מתכוון ברצינות! אני עוד מקווה שכתבת את זה רק לקבל תגובות ובשביל לראות אנשים מגיבים לכאלה ז*וני שכל! כי אם לא, שיאתרו אותך, ויכניסו אותך למקום עמוק עמוק באדמה, שלא יראו אותך פה יותר לעולם. אני מקווה שביתך תתאושש ממך, אתה פשוט חלאה אנושית. ואם לא התכוונת ברצינות. כאלה דברים לא אומרים, גם לא בצחוק, זה פשוט נורא. גם אם זה סתם מילים, אתה חרא של בנאדם.

יערית

New member
בחייכם!

אל תיתממו,זה סתם איזה ילד עלוב נפש שקיבל מחשב לחדרו ועושה בו מה שעולה לו בראש. אומנם כתב דברים קשים ביותר,גם אני בתור אמא מזדעזעת ,אך לא שוכחת איפה אנחנו,אנחנו בעולם וירטואלי שהכל יכול להיות בו,גם רצח נעשה בעזרתו!!! פשוט יש למחוק את ההודעה ואין להגיב לילד ,זה סתם נותן לו לגיטימציה לחזור ולהפיג רוחות בפורום. עיניין של חינוך... שבו לכם בשקט כי אין אדם שיעשה מעשה כזה ועוד יכתוב עליו . ערב טוב לכולם. יערית.

dafna l

New member
יערית ילד לא כותב כך אלא אם.....

הוא רואה את אביו נוהג כך וזועק לעזרה ואנו כאמהות אסור לנו להקל ראש בהודעה כזו ולו רק על מנת לא לתת לגיטמציה לאירועים כאלה ואם נדמה לך שאין אבות כאלה את טועה הם ישנם וקיימים וכל יום מופיעות נערות נשים המשתפות בחויה כזו רק לחשוב על הנערה הזו המאובנת הקפואה המשותקת שקולה נדם להרבה שנים ואני שואלת תמיד היכן האם היתה? והיום כבר שופטים אמהות כמשתפות פעולה בואו לא נקל ראש באירוע כזה אנא הבנות צורחות לעזרה ומשום מה אפ אחד לא רואה אותן בשעתן הקשה רק לאחר שנים של סבל פנימי הן קמות ומעיזות לשתף בואו וניתן להן את הלגיטמציה לוישוי ולעזרה הן זקוקות לנו ולכל אישה ואם שחושבת שבביתם זה לא יקרה אני מציעה ללכת למרכז לנפגעות אונס והתעללות מינית ולפגוש אותן להסתכל בעינהן ולראות אינני אומרת שכך נוהגים כל האבות חס וחלילה מלהכליל הפנטזיה אכן קיימת הביצוע לא וזה ההבדל בין שפיות לסטיה אני מכירה את הנערות וכואבת את כאבן אנא לא להקל ראש

למעלה