יעלי אצל אודטה

יעלי אצל אודטה

ראיתי את האייטם שלך...,יעלי, שהיית אצל אודטה... והיית פשוט מקסימה.:):) תצפו...לא תתאכזבו. אפילו החולצה הירוקה הלמה אותך...:):):) ביוששש

אדזה

New member
אודטה

יעלי כוכבת?ספרי לנו אם אפשר על מה,מתי ואיך היה הרעיון אצל אודטה,זה בודאי מרגש מאד לשבת מול המצלמות.מתי נוכל אנחנו לצפות בתוכנית.ומיהו הערני לוי שכבר הספיק לראות אותך-איך הוא עשה זאת?יש לי המון סימני שאלה כי אני כבר מאד רוצה לצפות בה.

yaely2

New member
מנהל
שלום, אני חושבת שמדובר בטעות../images/Emo153.gif

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהתנצלות והסבר../images/Emo18.gif

שלום כולם,
הופיע הודעה על אודטה ויעלי ע"י אדם לא מוכר. מאחר והאדם לא היה מוכר לי כלל החלטתי לכתוב לו שזו טעות עד שאברר. הבחור באמת חמוד מאוד. חסרות לו 79 שנים תמימות כדי להגיע לגיל 101 אותו ציין בכרטיס. בקיצור, בחור 10 וזה גם נכון. אני מופיעה בתוכנית של אודטה דנין מחר, יום שני בשעה 17:00 ואני אדבר על הקומונה החדשה שפתחתי. מתנצלת, ערני, לוי המקורי על שחשדתי בכשרים. בסך הכל מחמאותיך חממו את ליבי

cara13

New member
../images/Emo50.gif יעלי,אני באמת חושבת

שזו דרך יעילה להביא את בשורת הקומונה לכמה שיותר אנשים.אני אוהבת את תכניתה של אודטה ומשתדלת לא לפספס אותה.אני מתארת לעצמי שאת מתרגשת,אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך ולכולנו שיהיה בהצלחה ושנראה תוצאות. אגב,איך ידע אותו בחור שתופיעי?

yaely2

New member
מנהל
גם אני מקוה שיצליח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלום,
|השאלה מניין הבחור ידע לפני כולם הייתה הסיבה שכל כך חשדתי. התברר שהבחור היה שם בזמן ההסרטה.

yaely2

New member
מנהל
לאדזה שלום מזמן לא ראיתיך ../images/Emo10.gif

שלום אדזה וכולם,
אומנם שאלת במקום אחר אך אני משיבה פה, כי פה יראו את זה כל אלה שהסתכלו והתעניינו בשידור. זה לא עולה כסף, מה פתאום? אוי ממזרונת, רק עכשיו אני מבינה שצחקת
1:0 לטובתך. התוכנית בת שעתיים אמרו לי, נראה לי שאני לקראת הסוף. אני עצמי לא אראה אותה כי אני לא מוותרת על חוג הדרמה שלי, "אויף צעלוכעס" =נאחס, השבוע הקדימו את החוג מיום שלישי ליום שני. מילא מחר בבוקר אראה את יעלי. להתראות

למעלה