יעילותה של BackUpBody ????

eligrt

New member
יעילותה של BackUpBody ????

האם התוכנה באמת מגבה הכל? סנכרון רגיל ידוע לי שמגבה את כל ה PRCים וה PDBים של הפאלם - בקיצור... הקבצים אך שאלתי היא אם התוכנה הנ"ל מגבה הכל כולל קונפיגורציות פנימיות של התוכנות (לדוגמא, אני משתמש ב Launch ´em האם כל ה TABים שלי וההגדרות של התצוגה ישמרו), האם הגדרות פנימיות של HACKים ישמרו. בקיצור אם יש לי תתוכנה ואני מבצע FORMAT
האם הפאלם חוזר למצבו ההתחלתי בשלמותו או שעדיין אני צריך להתחיל להגדיר ולהגדיר ולהגדיר...

yoovee

New member
תשובה ../images/Emo18.gif ושאלה ../images/Emo35.gif

BackupBuddy היא תוכנה רובסטית (יענתו robust כשאומרים כשמתכוונים לתוכנה יציבה, פשוטה ונטולת תקיעות/שגיאות/הנדסת-אנוש-קלוקלית) שבאופן שקוף לחלוטין למשתמש מלבישה את עצמה ל-HotSync וטוענת לגבות את כל הדברים הכי קטנים על הפאלם. מנסיון שלי, הגיבוי הרגיל של הפאלם שומר לפחות חלק מההגדרות של התוכניות שמותקנות בפאלם, ולו רק מהעובדה שהוא שומר את SavedPrefrences שזהו קובץ ששמו מעיד עליו שהוא נשמר בגיבוי. תוכנת ה-BackupBuddy מאפשרת ללא ספק שליטה הרבה יותר טוטאלית בכל מה שהיא מגבה איך/מתי/ולמה, ואחת האפשרויות שלה זה לגבות את קובץ UnSavedPrefrences שכפי ששמו מעיד עליו הוא *לא* מגובה בגיבוי הרגיל של פאלם. ברירת המחדל היא לא, וגם שאתה מדליק את האפשרות, התוכנה מזהירה אותך שזה בניגוד להמלצות של פאלם. עכשיו, אני מניח שהקובץ הזה מכיל עוד מידע על ההגדרות של הפאלם כך שבגיבויו הוא יאפשר להחזיר את הפאלם במקרה של שחזור למצב באמת מדויק טרום הקריסה. אני יודע למשל שסיסמת האבטחה היא משהו שנשמר בו, ותוכלו לעיין דרך PrefEd שעליה המלצתי בהודעה קודמת, כדי לדעת מה עוד נשמר שם. עכשיו השאלה שלי היא למה פאלם לא ממליצה לגבות אותו, אולי יש עוד סיבות חוץ משחזור סיסמה שיכולות לגרום בעיות בשחזור במקרה שמגבים גם אותו? אשמח לקרוא תגובה של מישהו שיודע יותר!

למעלה